2012de bir hp aldım pişmanım işimi görüyor ama her markasımı ısınır tasarım olarak iyi sadece performans beklemeyin hp çöpAman ha HP'nin yanından bile geçme çöp marka pişman olursun.
2012de bir hp aldım pişmanım işimi görüyor ama her markasımı ısınır tasarım olarak iyi sadece performans beklemeyin hp çöpAman ha HP'nin yanından bile geçme çöp marka pişman olursun.
Hocam ne yaparken ısındığını ve ürün özelliklerini sorabilir miyim2012de bir hp aldım pişmanım işimi görüyor ama her markasımı ısınır tasarım olarak iyi sadece performans beklemeyin hp çöp
İşlemci Türü : Intel Core i7Hocam ne yaparken ısındığını ve ürün özelliklerini sorabilir miyim
Daha öncekiler buna göre daha iyiydi sanki. Önceki yorumlarımda depolama sorunu olur diyordum. Fakat bu laptop içinde aynı sorun var. Hemde bunda 256gb ssd var zaten bilgisayara driver falan yükleyince rahat 50-70gbsi doluyor. Onun haricinde yükseltmek istersen ssdler pahalı üstüne masraf olur. Onun harici bilgisayar linux tabi yerine windows yüklenir sıkıntısı yok fakat linux kullanıcaksan klavye ledleri kapanmıyor çoğu bilgisayarda çok fazla ısınıp sıkıntı yapabiliyor şimdiden belirtmek isterim.2 tane bilgisayar sordum ama en sonunda ikisinden de vazgeçtim . Bunu almaya karar verdim. https://m.n11.com/acer-nitro-5-core...tm_source=comp_akakce&v=1.96.5&utm_medium=cpc
Alırken ekstradan 1 tb hdd almayı düşünüyorum. Onun dışında windowsa geçiş yapacağım. Hp yi eledim ama asus hala aklımda ya. Asus ve bunun arasında kaldım.Daha öncekiler buna göre daha iyiydi sanki. Önceki yorumlarımda depolama sorunu olur diyordum. Fakat bu laptop içinde aynı sorun var. Hemde bunda 256gb ssd var zaten bilgisayara driver falan yükleyince rahat 50-70gbsi doluyor. Onun haricinde yükseltmek istersen ssdler pahalı üstüne masraf olur. Onun harici bilgisayar linux tabi yerine windows yüklenir sıkıntısı yok fakat linux kullanıcaksan klavye ledleri kapanmıyor çoğu bilgisayarda çok fazla ısınıp sıkıntı yapabiliyor şimdiden belirtmek isterim.
Yanı 1tb hdd alırsın fakat harici olarak alabilirsin. Veya ssd yi söküp onu takıcaksın ve ssd harici olucak ki bu hiç mantıklı değil. Şuan bütçeyi bilmediğim içinde birşey diyemiyorum fakat bana sorarsan monster daha mantıklı;Alırken ekstradan 1 tb hdd almayı düşünüyorum. Onun dışında windowsa geçiş yapacağım. Hp yi eledim ama asus hala aklımda ya. Asus ve bunun arasında kaldım.
Laptop/masaüstü tercihi kullanıma göredir. Zaman zaman bilgisayarını yanında taşıman gerekiyorsa laptop al. Gerekmiyorsa masaüstü.4-4.5 bin tl bütçem var ortalama. Sizce masaüstü bilgisayar mı almalıyım notebook mu? Sadece lol oynuyorum en düşük ayarda 120 fps falan almak istiyorum çok bir beklentim yok. Piyasada ki bu bütçedeki laptoplar ne kadar ihtiyacımı karşılayabilir yoksa masaüstüne mi yöneleyim ne dersiniz ? Masaüstü önerilerine de açığım tabi.
Aslında ben laptop'u çok taşımam sadece onu birşey izlerken ddaha keyifli olduğu için tercih ederim. Masaüstü PC'lerden anlamıyorum çok para tuzağı var sanırım herkes bir masaüstü pc toplayıp gaming pc diye millete kakalamaya çalışıyorlar hiç güven vermiyor.Laptop/masaüstü tercihi kullanıma göredir. Zaman zaman bilgisayarını yanında taşıman gerekiyorsa laptop al. Gerekmiyorsa masaüstü.