Msi servisi de mükemmel ,çok ilgileniyorlar.Ben de bu sebepten şimdi Asus almayı planlıyorum işte. İhtiyaç duyarsam da teknik servis konusunda Monster gibi sıkıntı çekmem.
Msi servisi de mükemmel ,çok ilgileniyorlar.Ben de bu sebepten şimdi Asus almayı planlıyorum işte. İhtiyaç duyarsam da teknik servis konusunda Monster gibi sıkıntı çekmem.
7 yıllık Laptop doğru kulanım hatta sıfır kullanımda bile batarya ölebilir normalde.Benim de 7 yıllık Sony Vaio'm aynı durumda. Klavyesi vs. tamamen sağlam. Fişe takılı değilken çalışmıyor sadece
4 5 bin arasına pc önerilerine açığım.Gaming laptop olursa daha tatlı olur tabi.
Siz pc paylaşın bütçenize göre biz söyleyelimArkadaşlar, sadece metin yazmak, skype falan kullanmak için laptop alacağım. Kısaca iş bilgisayarı diyebiliriz. Şöyle ucuz ve sağlam bir laptop önerir misiniz? Sadece marka değil yani modeliyle beraber.
Hiç anlamıyorum bu pc özelliklerinden falan o yüzden sordum. Aklınızda bir şey yoksa çok da önemli değil. Şöyle 1000-1500 lira civarlarında bir şey yeterli olur sanırım.Siz pc paylaşın bütçenize göre biz söyleyelim
1000 1500 4 gb ram intel celeron veya atom işlemcili pc ala bilirsin. onlarda ofis işlerini rahat görürsün haa 8 gb i3 diyorsan 1600 2000 arası i5 diyorsan 8 gb ram olsun diyorsan min 2 binlirayı gözden çıkarman gerekiyor ama dediğim gibi 4 gb celeron işlemcili bir pc de rahat internet işinide görürsün ofis işinide.Hiç anlamıyorum bu pc özelliklerinden falan o yüzden sordum. Aklınızda bir şey yoksa çok da önemli değil. Şöyle 1000-1500 lira civarlarında bir şey yeterli olur sanırım.
Eğerki depolama alanı çok fazla lazım değilse ssd li alman daha iyi olur fiyatına göre daha fazla pc de hız yaşarsın.Hiç anlamıyorum bu pc özelliklerinden falan o yüzden sordum. Aklınızda bir şey yoksa çok da önemli değil. Şöyle 1000-1500 lira civarlarında bir şey yeterli olur sanırım.
1000 1500 4 gb ram intel celeron veya atom işlemcili pc ala bilirsin. onlarda ofis işlerini rahat görürsün haa 8 gb i3 diyorsan 1600 2000 arası i5 diyorsan 8 gb ram olsun diyorsan min 2 binlirayı gözden çıkarman gerekiyor ama dediğim gibi 4 gb celeron işlemcili bir pc de rahat internet işinide görürsün ofis işinide.
Teşekkür ederim ilgin için. Değerlendirmeye alacağım bunu. 2000'liğe falan gerek yok. İşimi görsün yeter.Eğerki depolama alanı çok fazla lazım değilse ssd li alman daha iyi olur fiyatına göre daha fazla pc de hız yaşarsın.
http://www.hepsiburada.com/asus-e40...dos-14-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000006BG2I
Bu olabilir.
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...z-8gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx1050-4gb-w10.html4 5 bin arasına pc önerilerine açığım.Gaming laptop olursa daha tatlı olur tabi.