Ucuz yollu bir şeyler arıyorsan şu işini görür.Oyun oynamam. Dizi, film ve genel şeyler için kullanırım. Pahalı ve ısınma sorunu olmayan bir laptop tavsiyeniz var mı? Ya da hangi markalara yönelmeliyim?
Ucuz yollu bir şeyler arıyorsan şu işini görür.Oyun oynamam. Dizi, film ve genel şeyler için kullanırım. Pahalı ve ısınma sorunu olmayan bir laptop tavsiyeniz var mı? Ya da hangi markalara yönelmeliyim?
Oyun oynamıyorsaniz 1000-1500 tl arası bi laptop işinizi görür. Marka olarak Asus ,exper,Acer idealdir. Uzak durmaniz gereken markalar vestel, grundig , Casper, arçelik , Lenovo yida pek tavsiye etmem. i3 işlemci , 4 gb ram , 1 gb ekran kartı size yeterli olacaktırOyun oynamam. Dizi, film ve genel şeyler için kullanırım. Pahalı ve ısınma sorunu olmayan bir laptop tavsiyeniz var mı? Ya da hangi markalara yönelmeliyim?
Yer imi olarak ekledim teşekkürler.Ucuz yollu bir şeyler arıyorsan şu işini görür.
Teşekkürler bu markalardan uzak dururum.Oyun oynamıyorsaniz 1000-1500 tl arası bi laptop işinizi görür. Marka olarak Asus ,exper,Acer idealdir. Uzak durmaniz gereken markalar vestel, grundig , Casper, arçelik , Lenovo yida pek tavsiye etmem. i3 işlemci , 4 gb ram , 1 gb ekran kartı size yeterli olacaktır
Acer, Exper, Casper gibi markaları alma. Pişman olursun. Lenovo yine gideri var. Asus zaten ortada. HP'de alma çok ısınır.Yer imi olarak ekledim teşekkürler. Teşekkürler bu markalardan uzak dururum.
Acer kullanıyorum. Güldürdün.Acer alma pişman olursun.
Acer kullanıyorum, utancımdan arkaya Apple çıkartması yapıştırdım.
Laptop alacaksanız, kesinlikle tavsiyelerim; Lenovo ve Samsung. Şaşmayın bunlardan.
Dell?Acer, Exper, Casper gibi markaları alma. Pişman olursun. Lenovo yine gideri var. Asus zaten ortada. HP'de alma çok ısınır.
Onunda ısınma problemleri oluyordu. Gerçi birazda şans işi oluyor. Dell olabilir. Ben Asus alırdım şahsen. Ya da Toshiba'da olabilir arkadaşın dediği gibi.
O zaman önceliğim bu iki marka. İkinizde hemfikirsiniz bundaOnunda ısınma problemleri oluyordu. Gerçi birazda şans işi oluyor. Dell olabilir. Ben Asus alırdım şahsen. Ya da Toshiba'da olabilir arkadaşın dediği gibi.
Aksine Exper, Acer gibi markalardan uzak durup Lenovo gibi markalara şans vermek gerekir. Para vermeyin sakın şu markalara. Hp, Dell falan da çöp.Oyun oynamıyorsaniz 1000-1500 tl arası bi laptop işinizi görür. Marka olarak Asus ,exper,Acer idealdir. Uzak durmaniz gereken markalar vestel, grundig , Casper, arçelik , Lenovo yida pek tavsiye etmem. i3 işlemci , 4 gb ram , 1 gb ekran kartı size yeterli olacaktır