Bu üründe bir ram bir de m2 yuvası boşta bulunuyorBazı laptoplarda çakılı ram ssd dışında ram ve ssd yuvası olmuyor.
Bu üründe bir ram bir de m2 yuvası boşta bulunuyorBazı laptoplarda çakılı ram ssd dışında ram ve ssd yuvası olmuyor.
Trendyoldan alabilirsin. Windows 10 veya 11 pek fark etmiyordu ama yakında 11'e oyunlarda fps artıran bir güncelleme gelecek. 11 yükle gitsin.Ben oem key alıcam PC gelince güvenilir site var mı? Birde Windows kurmayı bilmiyorum ama deneyeceğim zaman Windows 10 mu yükleyeyim yoksa 11 mi ?
Burası Türkiye, sorgulamanın bir faydası yok. Alttakilerden boyutu size uygun olanı alabilirsiniz.Daha dün 4400e bulduğum monitör 5200TL olmuş bu nasıl oluyor ?
Yükleniyor…
www.akakce.com
Bu monitörün de aynı şekilde 1 günde fiyatı fırlamış
Yükleniyor…
www.akakce.com
Bütçe ne kadar?Kulaklık önerisi olan var mı öyle aşırı ses kasmalı şeyler falan istemiyorum oyun oynarken müzik dinlerken net sesi ve ortalama mikrofonu olsun birde sağlam ve kafayı sıkmayan bir şey olsa yeterli
1500 2500 arasıBütçe ne kadar?
1500 2500 arası zaten FPS oyunları oynamıyorum bi kulaklığa monitör ya da işlemci kadar para yatırmak istemiyorum
Teşekkür ederim ama masaüstü bilgisayar için arıyorumYükleniyor…
www.akakce.com
rica ederim. hibrit kulaklık, istersen pcde kullan.Teşekkür ederim ama masaüstü bilgisayar için arıyorum