Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Destek (Genel Başlık)

@Minato Bir kitap seti alacaktım. tahminen 4500 sayfayı 2000 tl gibi bir fiyata satıyorlar. Pdflerini bulabiliyorum. Onun yerine bir yazıcı alıp kendim basayım gibi düşündüm. Hem başka şeylerde de kullanırım . Maliyeti uyguna gelseydi manga falan da basardım. Bilemedim şimdi
Ilkten boyle seyler tatli geliyor da bi sure sonra o kagitlarla ugrasmak veya onlari kaplatmak yorucu geliyor. Heyecani da bitiyor. Kitabi cok seversem alirim da onun harici tabletten veya e kitap okuyucudan okumak daha iyi geliyor. Eger tablet yorar diyorsan android tabanli e kitap okuyucular falan var onlari alabilirsin.

Ornek olarak bunu birakayim. Cihazin boyutu olsun hafizasi olsun cok kullanisli oluyor. Bunun bi de ust versiyonu var renkli. Ama baska markalara da bakabilirsin yine de kendin basmandan daha iyidir diye dusunuyorum.

@Minato Bir kitap seti alacaktım. tahminen 4500 sayfayı 2000 tl gibi bir fiyata satıyorlar. Pdflerini bulabiliyorum. Onun yerine bir yazıcı alıp kendim basayım gibi düşündüm. Hem başka şeylerde de kullanırım . Maliyeti uyguna gelseydi manga falan da basardım. Bilemedim şimdi
Pdfleri bulabiliyorsan @Onibi'nin önerdiği cihazlara yönelebilirsin. 4500 sayfa kağıt ile uğraşılmaz zaten. Bu cihazlar hakkında pek bilgim yok ama Kindle Paperwhite için
  • En uzun romanınız için pil ömrü – USB-C üzerinden tek bir şarjla 12 haftaya kadar dayanır.
diye yazıyor sitede, pdf ile kullanımda da aynı performansı veriyorsa bence baya iyi. Birde çok hafif cihazlarmış, taşınabilirliği de yüksek olur. İyice araştırıp öyle karar ver derim. Youtube'da bu cihazlara manga yükleyenlerde var.

Pdfleri bulabiliyorsan @Onibi'nin önerdiği cihazlara yönelebilirsin. 4500 sayfa kağıt ile uğraşılmaz zaten. Bu cihazlar hakkında pek bilgim yok ama Kindle Paperwhite için
  • En uzun romanınız için pil ömrü – USB-C üzerinden tek bir şarjla 12 haftaya kadar dayanır.
diye yazıyor sitede, pdf ile kullanımda da aynı performansı veriyorsa bence baya iyi. Birde çok hafif cihazlarmış, taşınabilirliği de yüksek olur. İyice araştırıp öyle karar ver derim. Youtube'da bu cihazlara manga yükleyenlerde var.
Kindle Paperwhite kullaniyorum da mob harici diger dosya turlerinde hic iyi degil bence ya. Ben de kotu dosyalar mi seciyorum orasini bilmiyorum. Bu cihazi da android tabanli oldugu icin onerdim ya belki cizgi roman veya manga okumak ister diye. Ama Kindle olsun Kobo olsun arkalarinda buyuk firmalar var bunlari almak bi acidan daha mantikli oluyor.

Bu arada Kindle sarj konusunda kesinlikle bi canavar.

Kindle Paperwhite kullaniyorum da mob harici diger dosya turlerinde hic iyi degil bence ya. Ben de kotu dosyalar mi seciyorum orasini bilmiyorum. Bu cihazi da android tabanli oldugu icin onerdim ya belki cizgi roman veya manga okumak ister diye. Ama Kindle olsun Kobo olsun arkalarinda buyuk firmalar var bunlari almak bi acidan daha mantikli oluyor.

Bu arada Kindle sarj konusunda kesinlikle bi canavar.
Diğer dosyalarda sorun ne tam olarak? Baya format destekliyor aslında.

Diğer dosyalarda sorun ne tam olarak? Baya format destekliyor aslında.
Okumasi zor oluyordu. Mesela bazi epub dosyalarinda cumleler cok garip duruyordu veya hizalamiyordu. Ama kendi formatinda cok iyi aciyordu. Bi de bendeki bi tik eski oldugundan olabilir PDF acarken kasiyor gibiydi. Kindle Paperwhite 3 modelini kullaniyorum ama yakinda yenileyecegim.

Yakın zamanda format atan var mı ? Uzun zamandır format işleri ile uğraşmıyorum. 10 sene olmuştur 😅 güncel olarak şuanda en iyi Windows hangisi bir de link atabilirseniz sevinirim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık