Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Destek (Genel Başlık)

Paylaşımlı ekran kartı mı kalmış Allah aşkına? Sakın almayın böyle şeyleri. Alırken bana yazın neyi alacağınızı söyleyemesem de neyi almayacağınızı net bir şekilde söyleyebilirim.
Ofis işleri için yeterli. İşlemcisi güzel bunun. Karşılaştımalarda iyi sayılır.
Kura göre oynuyor onlar da maalesef. İş görür, orta seviye bir ekran kartı ile bir şeyler de oynanabilir aslında.
Ben de ondan attım zaten belki biri ekran kartını da sonra alırım diye alır dedim :D

Ofis işleri için yeterli. İşlemcisi güzel bunun. Karşılaştımalarda iyi sayılır.
Sadece yazışma gibi işler içinse tamamda abi başka bir şey yapılacaksa uzak durulsun. Paylaşımlı ekran kartı belki biliyorsundur ama ramdan yer kendi GB si yoktur. Herhangi bir uzun kullanımda ofice programı dışındaki hafif ram zorlayan bir durumda sıkıntı çıkarma potansiyeli yüksektir.(Arkadaşlar alacakları zaman bilip dikkat etsin diye yazıyorum abi, üzerine alınma sen.)

Sadece yazışma gibi işler içinse tamamda abi başka bir şey yapılacaksa uzak durulsun. Paylaşımlı ekran kartı belki biliyorsundur ama ramdan yer kendi GB si yoktur. Herhangi bir uzun kullanımda ofice programı dışındaki hafif ram zorlayan bir durumda sıkıntı çıkarma potansiyeli yüksektir.(Arkadaşlar alacakları zaman bilip dikkat etsin diye yazıyorum abi, üzerine alınma sen.)
Yok yahu alınacak bir şey değil zaten :D
Ben kullandım bilirim paylaşımlısını :) Kasa olduğu için sonradan ram de eklersin ekran kartı da. Bu haliyle de üst düzey oyun açmaz ama küçük oyunları oynarsın çünkü denemiştim benzer bir pcde. Çok bütçesi olmayıp ihtiyacı olan alır isterse sonradan yükseltir yani. Amdnin dahili grafik kartlarına da fena değil diyorlardı sanki. Var mı deneyen?

Yok yahu alınacak bir şey değil zaten :D
Ben kullandım bilirim paylaşımlısını :) Kasa olduğu için sonradan ram de eklersin ekran kartı da. Bu haliyle de üst düzey oyun açmaz ama küçük oyunları oynarsın çünkü denemiştim benzer bir pcde. Çok bütçesi olmayıp ihtiyacı olan alır isterse sonradan yükseltir yani. Amdnin dahili grafik kartlarına da fena değil diyorlardı sanki. Var mı deneyen?
Konuşma aracılığıyla arkadaşlar bilgilensin diye yazmıştım zaten abi :). Zaten böyle ucuz mal alacak adam çok araştırır. Araştırmayan adam 10k yı gözden çıkarıp zaten iyisini alacam kafasındaki adamdır. :D
Bu arada AMD'nin çıkış mallarındaki ısınma problemi dışında sonradan çıkan her malzemesi kendi standardında ki en iyi malzeme olmuştur. Fiyat performans konusunda en azından. Paylaşımlı kullanmadım ama amd yapmışsa en iyi paylaşımlılardan biridir demekten çekinmem. Tabi yine bir kullanan cevaplarsa daha sağlıklı olur. :)

@Teach kanka https://www.incehesap.com/ şu siteye giriyorsun. 1800tl civarında ''Kampanyalı''(en önemli nokta kampanyalı olması) bir pc seçiyorsun. Bu pclerin özelliği normalde satılmayan parçaların hazır kasa halinde anlaşmalı reklamlar ile %30a kadar indirimle satılması. Ancak burada bir açık oluşuyor. Bu kasalar sponsor aracılığıyla indirime girdiği için kasada parça yükseltirsen oda indirimli geliyor. Yani 1800tl lik veya 2000 tl lik kampanyalı pc yi geliştirerek 4000 bin küsürata alacağın seyi 3k-3.5k gibi bir fiyata alabiliyorsun. Oldukça karlı oluyor. Hem de güncel oyunları yüksek oynatabilecek bir pc (sadece kasa ama) almış oluyorsun. Ancak ben bir yıldır bunlarla uğraşmadığım için fiyatlar ne olmuştur bilemem ama indirim konusu hala oluyor. Belki ucuza bulamazsın ama alacağın zaman burdan alırsan 300-800 tl arası bir kar elde edersin.
Uyarı: Bazı yorumlarda insanların kargoların özensiz olduğunu ve kırık geldiğini söylemiş. Ben öyle bir şey yaşamadım ama yine de uyarıyım. Bu arada bu yorumlar eski yorum olduğu için bu sorun düzeltilmişte olabilir.

https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-pc-fiyati-41254/
Bunun benim aldığım modele parçaları yükseltince tam 5000 lira oluyor. Ben bunu alırken 400 tl lik kampanya yakalayıp 3200tl ye almıştım yani 3600tl olan pc şuan 5000tl. Hani yurtdışında şöyle böyle demeyi sevmem ama şu yurtdışında olsan yüzüne bakmayacağın 250 dolarlık yani 250 birim paralık şeye bir yılda 1200 birim zam gelerek 5000 birim gibi uçuk bir fiyata sahip olmak zorunda kalıyoruz. Birde bunun ekranı klavye mouse kulaklık derken onlarında fiyatı atmıştır 7000 tl lazım en az. Valla ne çekiyor bu millet. Bir memur çocuğu olarak şunu şu an almak istersem alamıyorum. Resmen ağlayasım geldi. Bir de arkadaş benim ki gibi bir pc alır 300-400 tl ucuza alsın diye hevesli hevesli anlatıyordum. :üzgünüm:

4gb vram ultra kaldırmıyor diye biliyorum,rx 570 ve ryzen 3 3100 lü pc alınırsa yüksek ayarda oynanır,4 milyar civarı falandı monitör harici.
2000-2500 dolar, euro ya da sterlin ise vardır.
10fps belki. :hhh:
Eğer denemene izin verecek sağlam bir yer varsa 2. el parçaları toplayabilirsin. Büyük şehirlerde yaşıyorsan hele hele bu dönemlerde paraya sıkıştıkları için sağlam ve kaliteli parçalar ucuza satılabiliyor. Böyle güvenebilecek bir yer bulursan 10klık pc 2.5 k ya kadar alabilirsin. Ama çok riskli.
2.elde toplasan o fiyata maalesef toplayamazsın hocam.
Üşenmeyip cevap attığınız için sağolun. Bu çağda böyle bir şeyin imkansız olduğunu zaten biliyorum. İnsan yinede üzülüyor... Elin Hans'ı cayur cuyur istediği oyunu oynarken sen şurda sadece izleyerek yetiniyorsun.
Şuna bak bu nedir yav?

Konuşma aracılığıyla arkadaşlar bilgilensin diye yazmıştım zaten abi :). Zaten böyle ucuz mal alacak adam çok araştırır. Araştırmayan adam 10k yı gözden çıkarıp zaten iyisini alacam kafasındaki adamdır. :D
Bu arada AMD'nin çıkış mallarındaki ısınma problemi dışında sonradan çıkan her malzemesi kendi standardında ki en iyi malzeme olmuştur. Fiyat performans konusunda en azından. Paylaşımlı kullanmadım ama amd yapmışsa en iyi paylaşımlılardan biridir demekten çekinmem. Tabi yine bir kullanan cevaplarsa daha sağlıklı olur. :)
10kya en iyisini alamaz ki :D Yok yani. Fena olmaz alacağı tabi de çok da über süper olmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık