Anladım. teşekkürlerEmin değilim, ama artar diye tahmin ediyorum.
Anladım. teşekkürlerEmin değilim, ama artar diye tahmin ediyorum.
1080p edit yaparsın da 60fps alır mısın bilmem.Bu dediğin 7 bin liralık makineyi iş için kullanabilir misin? Bluray kalitesinde video edit ya da oyun dizaynı falan yapabilir mi bu ayarda bir makina?
Office konusunda ben de aynı sikintidayim.Bulursan veya cozebilirsen sorunu ben de alırım bir dal.Format attım, KMSpico ile orjin ettim Windows 10 Pro'yu.
Acrobat Reader DC, BS Player, Chrome, qBittorrent ve WinRAR'ımı indirdim. Tek eksiğim Office kaldı.
Microsoft Store'dan inmiş Office uygulaması, ama illa oturum açın diyor.
Oturum açmadan bi exe bulup yükleyebilsem, KMSpico zaten orjin edecek Office'i.
45 dakikadır bulamadım bi exe ya..
Benim kuzenim baya bir araştırdı. Küçük boyutta da yaptı. Bir kaç yüz lira kazanmıştı. Bana da hafiften öğretmişti. Bildiğim kadarıyla cevaplarım.Kripto para madenciliği yapan veya bu mevzu hakkında bilgisi olan var mı ?
Genel sohbette yazdım buraya aynısını yazayım da başka arkadaşlarda araştırırsa bilgilensin.Ortalama bir masaüstü bilgisayar sahibiyim.
GPU'm bu iş için uygun bildiğim kadarıyla:
ASUS Dual serisi Radeon RX 580 OC edition 8GB GDDR5
PSU'm da anladığım kadarıyla uygun, hatta direk bu iş için üretilmiş:
Rampage BTC-1650 1650W Bitcoin Power Supply
E un var, şeker var, helva niye yapmıyorum diye düşündüm. Lakin yazılımsal bilgi eksiğim var.
Bu yazılımsal bilgi eksiğimi çok kasmayacak şekilde giderebileceğim bir kaynak önerebilir misin ?
Olmaz abi. Şu uyarıyı da vereyim hiç deneme. Kuzenim benim laptop üst seviye diye denemişti pc kendini kapattı. Sonra çalışma hızı falan işlemci gücü düştü hep. Birkaç ay sonrada bozuldu.Ortalama seviyede tek ekran kartı arkada ufak ufak çalışsa olur diye hayal ediyordum, olmaz diyorsun![]()
Olmaz. Ben kullanmıştım hiç bir şey olmamıştı. Ama uzun kullanımını bilmem. Ben 6 ay kadar kullanmıştım. Sonra yeni pc almıştım zaten. Ama daha fazla kullansam da sıkıntı olmazmış gibime geliyordu.Arkadaşlar benim laptop'un bataryasının ömrü bitti, şarj olmuyor artık. Elektrik kesilmesi gibi durumlarda bataryasız kullansam bir zararı olur mu?
2.elde toplasan o fiyata maalesef toplayamazsın hocam.2000-2500 civarı yeni çıkan oyunları şöyle ultra ayarda oynayabileceğim bir pc var mıdır?