5-6k ayırabilirim.Kaç para vericen tahmini ?
5-6k ayırabilirim.Kaç para vericen tahmini ?
1 yıl önce PC toplarken epey araştırdım. Model marka atarsan yardımcı olabilirim.5-6k ayırabilirim.
Aklımda net bir şey yok, tavsiye almak için sormuştum.1 yıl önce PC toplarken epey araştırdım. Model marka atarsan yardımcı olabilirim.
Kanka bir araştırdım da alma. 3200 tl topladığım kasa 4500 olmuş, leptoplarda aynı artmıştır. Dolar düştü en son belki fiyatlarda düşer bekle biraz. Yada bunlar düşmüş fiyatta olabilir bilmiyorum tam.Aklımda net bir şey yok, tavsiye almak için sormuştum.
yok ilk defa duydum"Ryzen master" indirdin mi sen ? İndirmediysen indir, güzel program. Auto OC falan var.
Gtx 1650’li laptoplar 7 bin liradan başlıyor. Suanda bulabileceğin en uygunu hatta 7.250 TL gibi birşey. Bütçeni aşıyor ama benim bildiğim o aralıkta gaming laptop zor.5-6k ayırabilirim.
Gtx 1650’li laptoplar 7 bin liradan başlıyor. Suanda bulabileceğin en uygunu hatta 7.250 TL gibi birşey. Bütçeni aşıyor ama benim bildiğim o aralıkta gaming laptop zor.
Bilmiyorum.Bu dediğin 7 bin liralık makineyi iş için kullanabilir misin? Bluray kalitesinde video edit ya da oyun dizaynı falan yapabilir mi bu ayarda bir makina?
Ne yapacağım o uygulamadan ?Niye meşgul edecekmişsin, yaz gitsin. Sen yazasın diye var bu forum![]()
Yani bu aralar sadece oyun oynuyorum fps artışı olur mu yükseltsem ?Ramlerinin frekansını yükseltemiyorsun ya diğer parçalar sınırladığı için, istiyosan/gerek duyuyorsan AMD Ryzen programını kullanarak tek tuşla işlemcine hız aşırtma yapabilirsin.