Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Destek (Genel Başlık)

Bir de CL değeri var ki o da uyumsuz mevcut olan 6T yazıyor ama piyasadakiler 7. Gerçi 4+4 ikisini de 7 alsam sorun olmaz belki gecikme değeri ramla alakalı sanırım
CL değerleri herhangi bir uyumsuzluğa sebep olmaz dediğiniz gibi RAM lerin kendisiyle alakalı.

Donanım eski olunca parça bulmakta hayli zorlaşıyor. Umarım bulabilirsiniz :)

Bir monitör aldım da viewsonic xg2705 144hz hdmı kablasu var ama display port kablosu yok display port kablosu almam lazım mı tam kullanmak için yoksa hdmı devam etsem emin değilim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Bir monitör aldım da Viewsonic xg2705 144hz hdmı kablasu var ama display port kablosu yok display port kablosu almam lazım mı tam kullanmak için yoksa hdmı devam etsem emin değilim bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
HDMI kablosunun versiyonu 1.3 ve üzeri ise 144 Hz görüntü alabilirsiniz. Değil ise DP kablosu almanız gerekir.

En garantisi Display Port. Kablo sürümüyle uğraşmayıp Display Porta geçmenizi öneririm.

HDMI kablosunun versiyonu 1.3 ve üzeri ise 144 Hz görüntü alabilirsiniz. Değil ise DP kablosu almanız gerekir.
Tam emin değilim ama genel monitör ayarlarından 144 hz yaptım sorun çıkmadı ama içimde bir kuşku var dp ile daha iyi olacak diye ama tam emin değilim hdmı kablosunun verisiyonu nu nasıl öğrenebiliriz üstünde yazar mı ?

Tam emin değilim ama genel monitör ayarlarından 144 hz yaptım sorun çıkmadı ama içimde bir kuşku var dp ile daha iyi olacak diye ama tam emin değilim hdmı kablosunun verisiyonu nu nasıl öğrenebiliriz üstünde yazar mı ?
Monitör ayarlarından 144'e çekebildiysen kabloda sorun yok demektir.
Edit: Yine de diğer ayarları da bir kurcala, nvdia ayarlarını falan. Bir yerde gözüküyor, bir yerde gözükmüyor olayı olmasın. Tam olarak anlarsın kaç hertz aldığını.

Bilgisayarım nedense sabahları ilk açmaya çalıştığımda açılmıyor, kasa ışıkları vs. yanıyor fakat başka tepki yok, elektriği kesip tekrar açtığımda ise açılıyor. Bir iki defa elektrik gitmişti, sorunun neyden kaynaklı olabileceğini bilen var mı?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık