Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Destek (Genel Başlık)

Microsoft'un sitesinden Windows 10 indirip freedos masaüstü bilgisayara kursam kurduğum zaman veya belli bir süre sonra ücret ödemem gerekir mi?
windows para ver diye darlamaz güncellemeleri de alırsın. ben kullanıyorum şuan arka plan resmini temayı falan değiştiremiyosun. bide sağ altta kocaman şeffaf bir şekilde windowsu etkinleştir yazıyor.(bunu kaldıramıyosun bu arada) korsan kullanacağına biraz kısıtlı windows kullan en iyisi.

windows para ver diye darlamaz güncellemeleri de alırsın. ben kullanıyorum şuan arka plan resmini temayı falan değiştiremiyosun. bide sağ altta kocaman şeffaf bir şekilde windowsu etkinleştir yazıyor.(bunu kaldıramıyosun bu arada) korsan kullanacağına biraz kısıtlı windows kullan en iyisi.
Bugün Windows'u aktifleştirdim dostum düşündüğün için teşekkürler. :)

Beyler, bayanlar bir dizüstü bilgisayarım var. İlk baştaki siyah ekran yaklaşık 7 dakika açılmıyor. Bu işten anlayan var mı sizce sorun nedir?

Format attırdım 1 hafta normal sonra yine aynı.
Harici hard diskinde problem olabilir ama genede sorun çözülmezse ssd alırsan baya hızlı açılır ama sorunun harici hard diskten olduğuna emin değilim ekran kartı problem olsaydı görüntü bozulma yada hiç görüntü alamazdın bence biraz daha araştır fazla yardımcı olamadım ama neyse.

demekki yüklediğin şeyler sıkıntı yaratıyor. olay olmadan önce ne yükledin ona bak bul ve kaldır. ya da direk geri dönüşüm noktası varsa ona dön.(mesuliyet kabul etmiyorum bu öneriyle ilgili)
Mesuliyet alsan ne yapabilirim ki? En fazla "Smoker bnm pc sorunluydu şimdi hiç sorunu kalmadı intihar etti. Sorumlusu budur" derim:hhh:

Mesuliyet alsan ne yapabilirim ki? En fazla "Smoker bnm pc sorunluydu şimdi hiç sorunu kalmadı intihar etti. Sorumlusu budur" derim:hhh:
yok normalde sıkıntılı bir yol değil de ne adamlar var dokunduğunda çürüten. bozarsın falan bela almayalım durduk yere diye dedim. yapacaksan önemli dosyalarının yedeğini al bir flash belleğe falan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık