Güzel kasalar bende Deep Cool'u seviyorum fazla da pahalı değiller aslındaYine paranız varsa NZXT kasa alın, hem çok tatlılar hem sağlamlar hem de çok tatlılar :d

Güzel kasalar bende Deep Cool'u seviyorum fazla da pahalı değiller aslındaYine paranız varsa NZXT kasa alın, hem çok tatlılar hem sağlamlar hem de çok tatlılar :d
evet bende arkadaşa diyorumda :dSistem iyi ama şu var Powerboost,Everest,Gamebooster gibi kasa, güç kaynaklarını almayın, aldırmayın pişmanlıklar yaşanır benden demesi![]()
Teneke onlar. Kasada da normalde Corsair'ciydim ama NZXT görünce aklım gitti. Corsair zaten bilgisayar dünyasının Volvo'su gibiydi. Tank gibi sağlam kasalar üretiyorlardı ama şekilci olcaz diye onlar da bozdular. Neyse ki imdada NZXT yetişti. Sağlam ve kalitenin birleşimi resmen.. tenekelere para vermeyin!Güzel kasalar bende Deep Cool'u seviyorum fazla da pahalı değiller aslında![]()
Yok be Deep iyidir ben Tesseract ve Kendomen kullandım şuan Smarter var beğeniyorum yaTeneke onlar. Kasada da normalde Corsair'ciydim ama NZXT görünce aklım gitti. Corsair zaten bilgisayar dünyasının Volvo'su gibiydi. Tank gibi sağlam kasalar üretiyorlardı ama şekilci olcaz diye onlar da bozdular. Neyse ki imdada NZXT yetişti. Sağlam ve kalitenin birleşimi resmen.. tenekelere para vermeyin!
TenekeYok be Deep iyidir ben Tesseract ve Kendomen kullandım şuan Smarter var beğeniyorum ya![]()
Teneke dediğin Everest'tir be zirvesidir hattaTeneke![]()
Onlar kağıttan hallice zaten. Ama gerçek çeliği görünce diğerleri teneke geliyor bana. Çok fark var aralarında kalite bazındaTeneke dediğin Everest'tir be zirvesidir hatta![]()
o attığım sistemin kasasını bununla değiştir hem kasa daha iyi hem marka güzel COOLER MASTER MasterBox MB511 600W hemde psu sağlam orda değiştirebiliyorsun kasayıDaha bilgili olanlar vardır ya illaki.
Boş yapma PC bul bana xD
Üç bin müç bin serisi boş. Sokaktan toplamıyoruz paraları.
Mühendislerin tasarlarken kör olduğu ve hava akımı diye bir gerçeği unuttukları kasa değil mi o?o attığım sistemin kasasını bununla değiştir hem kasa daha iyi hem marka güzel COOLER MASTER MasterBox MB511 600W hemde psu sağlam orda değiştirebiliyorsun kasayı
Tabi ki fark var kaliteli çelikten yapılmış malzeme ile bir tutamam ama ben zamanında kendomen'i 150 TL'ye almıştım düşün farkı şimdi tabi ki veremem hiç bir şeye para Everest bile ne fiyatlar çekiyor kasalarına.Onlar kağıttan hallice zaten. Ama gerçek çeliği görünce diğerleri teneke geliyor bana. Çok fark var aralarında kalite bazında