İşlemci ve ekran kartı 4k olabilir ama monitör hariç bütün sistem 3k imkansız. İşlemci ve ekran kartı 4k olsa diğer bileşenlerle beraber zaten 7k görür en azından. Fiyat verirken komple bilgisayara fiyat veriyoruz.Ortalama bir oyun zevki için, işlemci ve ekran kartının 4k falan tutması yeterli bence. Cok uçan arkadaşların ya cok parası var ya da sosyal hayatları yok la. İşinde gücünde adam evden gelip 2 saat oyun oynayacak diye 8-10k’lık etmeye gerek yok![]()
Ona da internet lazımGoogle stadya gforce now gibi seçenekler geliyor oyun pcsi toplamaktan yavaştan vazgeçmek gerek.
Tam olarak nasıl bir sistem peki?Google stadya gforce now gibi seçenekler geliyor oyun pcsi toplamaktan yavaştan vazgeçmek gerek.
Sizin orda altyapı iyi mi ki :l gerçi Türkiyede genel olarak iyi değilTam olarak nasıl bir sistem peki?
3k imkansız biliyorum neden bana söylüyorsun kiİşlemci ve ekran kartı 4k olabilir ama monitör hariç bütün sistem 3k imkansız. İşlemci ve ekran kartı 4k olsa diğer bileşenlerle beraber zaten 7k görür en azından. Fiyat verirken komple bilgisayara fiyat veriyoruz.
GeForce RTX 2080 Ti 13 bin liraMetro Exodus sistem gereksinimleri:
benim bildiğim en sağlam sistem isteyen oyun bu. maliyeti 10k
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i9-9900K veya denk bir işlemci
- RAM: 16 GB
- Ekran Kartı:GeForce RTX 2080 Ti
- Ekran Kartı Belleği: 11 GB
- Direct X: 12
Minimum Sistem Gereksinimleri
minimumda oynarsan maliyeti 3-4k
- İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10
- İşlemci: Intel Core i5-4400 veya denk bir işlemci