Avrupa'da mı yaşıyonuz siz :d:/ yeni seri geliyo falan ya hani
Avrupa'da mı yaşıyonuz siz :d:/ yeni seri geliyo falan ya hani
Aklımda vermeyi düşündüğüm bi' rakam vardı ama vazgeçtim artık.Satacak olsan ne kadara koyarsın ?
Değerlenecek de diğer şeyler de değerleniyor sıkıntı o. 10k olsa o dönemin enflasyonu sebebiyle gene ilk zaman ne alabiliyorsan onları alabileceksin. Tabii vergi falan gelirse onu bilemem
![]()
Nasıl alakası yok , sadece pc firması etkilenmiyor ki bundan.Gıda da etkileniyor , giyim de etkileniyor. He yerli ve milli ürünlerini rahatça alabilirsin o ayrıAlakası yok. Gelir 1 birim artıyor enflasyon 5 birim :/
HahahahahahaaBu dolar kuruna bu isyan helal olsun dayı böyle böyle doları düşüreceğiz.
Aynen ben de onu diyorum zatenTamam da alım gücümüz azalıyor sürekli. Olan bize oluyor.
Bu tarz bir şey alabilirsin aynen. Monitör olarak da 500-700 civarına 75hz bir monitör çekebilirsin.@kuroashi.no.sanji1993 Sistemi tekrar atıyorum bir yere not al ama daha iyisi gelebilir diğer arkadaşlar tarafından.
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.www.itopya.com
Anaaaa lan kara cumayı unuttuk para biriktirmek lazım şimdiden.Bende monitor alacam indirim bekliyorum kara cuma gelsin o zaman alırırız şuan sadece indirimleri takip ediyorum.