Vazgeçtim zaten artık satmaktan, daha da değerlenecek bu gidişle :dKaç paraya satıyorsun merak ettim, uygunsa kaçırmasın. ?
Şu an ordan yazıyorum. Bu demek oluyor ki...2. el mi bu?
Vazgeçtim zaten artık satmaktan, daha da değerlenecek bu gidişle :dKaç paraya satıyorsun merak ettim, uygunsa kaçırmasın. ?
Şu an ordan yazıyorum. Bu demek oluyor ki...2. el mi bu?
SLI(nvidia) ve Crossfire (amd) yöntemi ile aynı karttan alırsan birleştirebilirsin kartları.Atıyorum 6gb ekran kartı var. Yeni ekran kartı takıp yükseltebiliyor muyuz?
Ram gibi değil maalesef buAtıyorum 6gb ekran kartı var. Yeni ekran kartı takıp yükseltebiliyor muyuz?
İki ekran kartı takmaktan mı bahsediyorsun, değiştirmekten mi bahsediyorsun?Atıyorum 6gb ekran kartı var. Yeni ekran kartı takıp yükseltebiliyor muyuz?
:/ yeni seri geliyo falan ya hani1 ABD Doları eşittir 7,69 Türk Lirası
Daha basit anlatabilir misin?SLI ve Crossfire yöntemi ile aynı karttan alırsan birleştirebilirsin kartları.
Oluyor diyorlar?Ram gibi değil maalesef bu
Eskisini satar, yenisini alırsın yükseltmek için
İki ekran kartı kullanmaktan bahsediyorum.İki ekran kartı takmaktan mı bahsediyorsun, değiştirmekten mi bahsediyorsun?
Satacak olsan ne kadara koyarsın ?Vazgeçtim zaten artık satmaktan, daha da değerlenecek bu gidişle :d
Şu an ordan yazıyorum. Bu demek oluyor ki...
Oyna bi Cyberpunk.Vazgeçtim zaten artık satmaktan, daha da değerlenecek bu gidişle :d
Şu an ordan yazıyorum. Bu demek oluyor ki...