Götür tamire ver :dPara mı istiyon?
Götür tamire ver :dPara mı istiyon?
Monitör dahil mi? Ne tarz şeyler oynayacaksın?6 bin civarı nasıl bir masaüstü toplayabilirim? Öyle çok abartılı oyunları oynamayı düşünmüyorum.
Covid falan var yemiyo ki.Götür tamire ver :d
Witcher 3 falan. Belki Monsters Hunter.Monitör dahil mi? Ne tarz şeyler oynayacaksın?
Tamam, monitör dahil mi dediğin fiyata?Witcher 3 falan. Belki Monsters Hunter.
Evet. Ama bütçemi arttırabilirim. Biraz düşününce uzun yıllar kullanabileceğim bir şey olacak bu sonuçta.Tamam, monitör dahil mi dediğin fiyata?
:dEvet. Ama bütçemi arttırabilirim. Biraz düşününce uzun yıllar kullanabileceğim bir şey olacak bu sonuçta.
Monitör fiyatları uçuk. Sistem toplayacaksan 60 hertzin üstünde bir şey iyi olur aslında, monitörü de hesaba katıp öyle bir bütçe oluştur istersen tekrardan.Evet. Ama bütçemi arttırabilirim. Biraz düşününce uzun yıllar kullanabileceğim bir şey olacak bu sonuçta.
Monitör dahil deyince ben bi hee dedim zaten. Monitör olmadan bile düzgün bir şey bulmak zor.Monitör fiyatları uçuk. Sistem toplayacaksan 60 hertzin üstünde bir şey iyi olur aslında, monitörü de hesaba katıp öyle bir bütçe oluştur istersen tekrardan.
Edit: FPS falan oynamıyorsan çok da fark etmez hertz konusu, eder de çok değil bence![]()