Bilgisayarımın rami 8 GB diye aldım ben, ama 6 GB kullanılabilir gösteriyor. Mesela geçen RDR2'de sorun çıkardı, ama başka bir 8GB olan Kingdome Come'da sorun çıkarmamıştı.
Bu çözülebilir bir şey mi? Yani nasıl düzeltebilir bunu bilen var mı?
Youtube da sorunu nasıl çözebileceğini anlatanlar var onlardan izle istersen.![]()
Bilgisayarımın rami 8 GB diye aldım ben, ama 6 GB kullanılabilir gösteriyor. Mesela geçen RDR2'de sorun çıkardı, ama başka bir 8GB olan Kingdome Come'da sorun çıkarmamıştı.
Bir kısmını ekran kartı kullanıyor olabilir. Paylaşımlı mı yoksa paylaşımsız mı ekran kartı?![]()
RDR2 oynuyorum diyor. Ekran kartının ram den kullanması mümkün mü ?Bir kısmını ekran kartı kullanıyor olabilir. Paylaşımlı mı yoksa paylaşımsız mı ekran kartı?
Youtube da sorunu nasıl çözebileceğini anlatanlar var onlardan izle istersen.
Yorumlarda çoğu kişi memnun kalmış videodan.
Mümkün tabi, muhtemelen 2 gb dahili ekran kartı vardır ramdan yiyen.RDR2 oynuyorum diyor. Ekran kartının ram den kullanması mümkün mü ?
Bir kısmını ekran kartı kullanıyor olabilir. Paylaşımlı mı yoksa paylaşımsız mı ekran kartı?
Mümkün tabi, muhtemelen 2 gb dahili ekran kartı vardır ramdan yiyen.
Hangi marka ve model? Anladığım kadarıyla paylaşıyor bir kısmını.![]()
Ekran kartı bu.
560x AMD.Hangi marka ve model? Anladığım kadarıyla paylaşıyor bir kısmını.