Garp'ın can sıkıntısını gideremezler. Mf de ki gibi dolaşır sadece aktif olmasına gerek yok.
Ne Newgate'i ne Shanks'ı mümin kardeşim. Birde konuda olmayan oyajiyi gitmişsin Sengoku'ya yedirmişsin bre terbiyesiz!Sağlık sorunu olan Newgate'i Sengoku
Kaido'yu Garp
Shanks'ı Mihawk
Linlin'i Sakazuki karşısına alsa eşleşmeler tamam.
Kuzan ve Borsalino, 4 Sağ Kol
6 Savaş Lordu, 8 Elit Kumandan
Koramiraller, Diğer Kumandanlar.
2 İmparator daha ekle konuya ona göre yorum yapalım.
Niyet ettim allahım son tartışmamı yapmaya.Kurguda Croco ve Moria'nın olması gibi ufak çatlaklar varYoksa iyi konu. Ha birde Kata falan da olsaydı daha iyi olurdu.
Ne Newgate'i ne Shanks'ı mümin kardeşim. Birde konuda olmayan oyajiyi gitmişsin Sengoku'ya yedirmişsin bre terbiyesiz!
İroni içeriyorsa mazur gör, bu saatte anlayamamışım demek ki... Ama içermiyorsa gazabımızın tadına bakarsın!
Kilimcinin kör oğlu bile wanoda katakuri niye yok. Saçma biraz. Yani güncele göre hesap ediyorsun katakuriyi o anda orada yok diyorsun ama shibukailer var diyosun. Güncele göre hesap ediyosan shibukailer de olmasın denizciler tarafında.O an Wanoda yok diye. Eğer anket çok dengesiz giderse alternatif bir senaryo oluşturacağım zaten![]()
Are!? Nanioney tiksav çan? Nereye niçin gidiyorsun bi dur Allah aşkına.Niyet ettim allahım son tartışmamı yapmaya.Bir süre gidiyorum Calgara gitmeden gazabına uğrayalım.
Şuanda zaten 4 İmp=Donanma sistemi çok zor denge falan alt üst oldu fakat yukarıya yazdığım adamlar denk demiyorum aşağı yukarı birbirini götürür. Bir kere sağlık sorunu olan Newgate yazısını özellikle yazdım. Çünkü normal şartlarda Newgate imparator kalibresinin de üstünde bir adam fakat sağlık sıkıntılarıyla mücadele ederken pekala, sengoku karşısında iş yapar. Diğer yazdığım. Garp, Kaido; Mihawk, Shanks çok uçuk eşleşmeler değil gayet olası..
Ha 6 Lordun 8 Komutana karşı şansı zor.. Koramirallerde baya çöp diğer komutanlar yer şuanki gösterilene göre. Fakat aşağı yukarı denk bir eşleşme bana kalırsa