Mezardakilerin rahat uyuduklarını sanmıyorum.Adamlar şeytani durdurmak için karşısına çıkmış.İnsanlar akşam rahat uyuyorsa bu Adaletin Yılmaz Bekçisi Sakazuki Akainu Bey sayesindedir.
Mezardakilerin rahat uyuduklarını sanmıyorum.Adamlar şeytani durdurmak için karşısına çıkmış.İnsanlar akşam rahat uyuyorsa bu Adaletin Yılmaz Bekçisi Sakazuki Akainu Bey sayesindedir.
Wb cehennemde Akainuyu bekliyormuş.Hatta Rogera bir tane adam var tam senlik.Manyağın önde gideni diyormuş.Bilmedikleri şey ise Cennet Akainunun ayağının altında olması.Mezardakilerin rahat uyuduklarını sanmıyorum.
Kusura bakma ama hiç yapamazdı onları çünkü karşısında plot var, Oden'den çok daha çabuk düşerdi.Wanodaki Öden yerine Sakazuki koyuyorum da olaylar bambaşka olurdu.Önce Oroçiden başlar sonra Kaidoyu ezer peşine de Wanoyu yok edip insanlığı bu eciş bücüş tiplerden kurtarirdı.Wano fatihi Akainu olarak anılırdı
İsimleri olmayan halkın Akainu'nun ayaklarının altında yok olduğu düşünülürse, cennetin orada olması muhtemeldir.Wb cehennemde Akainuyu bekliyormuş.Hatta Rogera bir tane adam var tam senlik.Manyağın önde gideni diyormuş.Bilmedikleri şey ise Cennet Akainunun ayağının altında olması.
Pilot işlemiyor adama.Birilerinin kurtulması için bile can vermek zorunda kaliyorsun.Kusura bakma ama hiç yapamazdı onları çünkü karşısında plot var, Oden'den çok daha çabuk düşerdi.
Çoğunluğun iyiliği için azınlığın fedası yeğdir.İsimleri olmayan halkın Akainu'nun ayaklarının altında yok olduğu düşünülürse, cennetin orada olması muhtemeldir.
Zamanı gelince göreceksin işliyor mu işlemiyor muPilot işlemiyor adama.Birilerinin kurtulması için bile can vermek zorunda kaliyorsun.
Oden vs Kaido 10 saniye sürdü lan.Daha kısası yok ahahha
Luffyi Akainudan kurtaranlar sıralı tam liste yapsam sabaha kadar yazmak zorunda kalirdim.Ona rağmen imzasını yazmış Luffynin böğrüneZamanı gelince göreceksin işliyor mu işlemiyor mu
Kutsal Ejderlere köpeklik yaparken nasıl olacak o iş?Adamlar şeytani durdurmak için karşısına çıkmış.İnsanlar akşam rahat uyuyorsa bu Adaletin Yılmaz Bekçisi Sakazuki Akainu Bey sayesindedir.
Kazananın kazanmasını sağlayan şey zaten adamların kendisi iken bu nasıl bir yorumlama ahhahaKutsal Ejderlere köpeklik yaparken nasıl olacak o iş?
Ki adaletin yılmaz bekçisi olmak da bu seride anca savaşı kazanan tarafın adamı olmaktan geçiyor yahu. Amirallerin sırtlarını kazanana dayamış olması kaybeden tarafta neden rahat bir uykuya sebep olsun?