Tam olarak bundan bahsediyordum bende. Alternatif senaryo olduğu için bunların dikkate alınmasını istemiştimOrada Oden olacak, Baba olacak, Sulong olacak, 20 yıl boyunca güçlenmiş kınlar olacak, 13 yıl hapishanede zehirli balıkla çürütülmemiş Kawamatsu olacak. Zamanında Shanks yaralamış üstüne meyve almış Teach olacak.
Bu karşılaşmayı gördükten sonra ankete bakmak güldürdü beni.Beyazsakal, Oden, Marco, Teach, Ace ve diğer komutanlar
vs.
Akainu, Aokiji, Kizaru, Garp, Sengoku, Kong,
Sengoku Roger ve WB seviyesinde birisi. Oden yaşasa o kadar eder miydi şüpheli.Garp Wb'yi alabilir tek başına. Sengoku da Oden'i tutsa geriye amirallerin ne kadar güçlü olduğu kalıyor. Herkesin düşündüğünün aksine bana göre sağ kollar amirallere yenilmez.
Elinde ki kılıcın ve sahip olduğu kral hakinin doğdurduğu potansiyel ile gayette Oden'in Wb,Roger ayarlarında olması mümkün. Tabi yaşlanmada güç düşüşünde ki etkileri de baz alacağımız için Oden yine de bir amiral seviyesi olur şahsen. Bir de momonosuke'ye güç verilmemiş hangi ayarda baz alacağız diye. Şayet onda da Oden'in sahip olduğu şeyler var mı ki diye sorarsak(Zou arcta gördük bu durumu, var) Momonosuke'de zirvesinde bir amiral eder.(Eğer Oden'in kılıcını alacaksa ki alacaktır o zaman)Sengoku Roger ve WB seviyesinde birisi. Oden yaşasa o kadar eder miydi şüpheli.