Shichiler savaşa katılacaksa 2 yonkou bile yetmez denizcilere zaten 
WB'nin vuruş gücünün gençliğindekine oranla çok düştüğünü düşünmüyorum. WB'den iki üç yumruğa bir Amiral'i kenara atmasını bekliyorlar. Öyle bir güç seride görmedik. Varsa baya şey değişir.2 yonkou vs denizciler açsınlar tartışalım. Mom ve Wb tarafını gördük, güçleri biliniyor. Yeni amiral yerine eskiler olursa daha sağlıklı olur. Güzel olur. Tipini görmediğimiz amirale ne desek boş olacak.
Bir amiralin iki üç yumruğa kenara atılmasını beklemek zaten yanlış, bu bekledikleri şey imkansız.WB'nin vuruş gücünün gençliğindekine oranla çok düştüğünü düşünmüyorum. WB'den iki üç yumruğa bir Amiral'i kenara atmasını bekliyorlar. Öyle bir güç seride görmedik. Varsa baya şey değişir.
Bence aldanılan bir şey var. WB fanlarının çoğu hatta WB fanı olmayanların bile çoğu WB ciddi olunca iki yumrukta Akainu'yu yendi diye bakıyor. Evet WB ciddi olmak için oğlunun ölmesini bekliyordu. Onun haricinde bir kere bile Akainu'ya adam akıllı vurabilmiş değil. WB'nin Akainu'yu o şekilde saf dışı etmesi için oğlunun ölmesi gerekti. Onda bile Akainu yenildi diyemiyoruz. Adam kalktı 1 bölüm sonra zemini eriterek geri geldi. Bütün WB tayfasını karşısına aldı.
İki yiyen adam kalkıp geri dönüyor.Akainu oradan aşağı düşmese savaşa devam da ederdi. Tek atmak, iki atmanın olayı rakibinin kalkamayacağın emin olmaktır. WB'nin tek attığı devi bir daha savaşta gördük mü? Göremedik. İşte bu tek ya da iki atmaktır. Luffy'nin tek darbe ile uzaklaştırdığı Cracker'i kaç bölümdür görmüyoruz. Bunca olay oluyor Cracker nerde? Demek ki bunlar kısa sürelik uzaklaştırmalar değil. WB kısa süreliğine Akainu'yu uzaklaştırmıştır.
Bu konuda WB tarafına oy veren kişiler tayfasından güven almıyorlar. Gençliğindeki WB'nin bir Amiral ile fazla uğraşmadan yenebileceğini düşündükleri için oylar ona gidiyor benim anladığım.Bir amiralin iki üç yumruğa kenara atılmasını beklemek zaten yanlış, bu bekledikleri şey imkansız.
Böyle bir şey serinin mantığına aykırı. Yani güç dengesi yok demektir o zaman. Wb 10 amiraller 5 falan mı da o kadar kolay yeniyor bunları. Denizcilerin en büyük gücü bunlar.Bu konuda WB tarafına oy veren kişiler tayfasından güven almıyorlar. Gençliğindeki WB'nin bir Amiral ile fazla uğraşmadan yenebileceğini düşündükleri için oylar ona gidiyor benim anladığım.
Kaido bir iki Shichi yendiler diye kendilerini bişeymi sanıyolara getiriyo çok büyük etkisi olmaz onların.Shichiler savaşa katılacaksa 2 yonkou bile yetmez denizcilere zaten![]()
Etkis olmaz mı?Sadece Mihawk koysan bir komutan indirir keyfine bakmaya gider. Dof'u falan saymıyorumKaido bir iki Shichi yendiler diye kendilerini bişeymi sanıyolara getiriyo çok büyük etkisi olmaz onların.