Peki neden Top listende hiç denizci eri yok. Donanmadan olan hayata 1 - 0 geriden mi başlıyor ?Kendisine olan sevgisizliğim güç listelerine yansısaydı Garp'ı Buggy arctaki köpeğin altına yazardım.
Peki neden Top listende hiç denizci eri yok. Donanmadan olan hayata 1 - 0 geriden mi başlıyor ?Kendisine olan sevgisizliğim güç listelerine yansısaydı Garp'ı Buggy arctaki köpeğin altına yazardım.
Toptan kastın nedir önce onu söylePeki neden Top listende hiç denizci eri yok. Donanmadan olan hayata 1 - 0 geriden mi başlıyor ?
Yanlış hatırlamışım o zaman. Ama shanks kaidoyu in durdurmasından wb nin işine gelmeyecek şeyler yapmaya geleceği çıkarımı yapılabilir.Kaido'nun Wb'ye saldırmak için geldiği söylenmedi. Adam savaş seviyor o yüzden geliyor, hangi tarafta olacağı veya herhangi bir tarafta yer alıp almayacağı bilinmiyor
Oden olmustu, ace yasiyordu. Ogullarina zarar gelmesinden korktugundan dolayi gitmemis olabilir. Oden ayrica wbi satti zamaninda. Ben de wba yakistiramadim ama gitmemesine de okeyim. Bana satis koyan adam icin niye yakinimdakileri oldurteyim?Kayıp veririz mentalitesiyle Kaido'ya dalmayan Whitebeard Ace için WG'nin mekanını basıyor.
Whitebeard'ı anlıyorum biraz Oden'i OP dünyasında kimsenin öldüremeyeceğini düşünmüş muhtemelen çünkü Ace'i tokatlarken Oden'in yenildiği birisini yeneceğini mi sanıyorsun diye poposunu tokatlıyordu Ace'in.
İnsan bi ziyaret eder yahu en azından bunu yapmalıydı One Piece'i aramıyorsun, KK olmakla alakan yok sadece gemideki oğullarından başkasına değer vermiyor mu bu adam?
Cidden bu Oden-WB konusunda nereden tutarsan tut tutarsızlık mevcut iki türlü de WB'nin karakterine uymayan kısımlar var.