Ace kendini ölmeden mezara koymuş sayılmaz.Biri yaşıyor öteki ölü?
Bunu harap olmuş bir yerde büyüdüğü için harap olmuş yerlere yardım eden Wb'ye dediğinin farkında mısın aga?Forumda Wb’ye çok fazla cici baba gözüyle bakılıyor:/ çok yanlış bence.
Oden ülkenin yokuş aşağı gittiğini hissettiği halde arkasını dönmeden gitti. Yok neymiş karım beni terk edermiş. Milleti adeta kaderiyle baş başa bıraktı.
Bunun faturası Wb’ye kesiliyor şimdi:/
Wb harap olmuş bitmiş bir ülkeye dokunmak zorunda değil. Ülkeyi kurtarsa bile hiçbir karı olmayacaktı.
One Piece’in peşinde olsaydı içinden geçmişti Wano’nun ve Kaido’nun.
Peki.Ace kendini ölmeden mezara koymuş sayılmaz.
Allah kahretsin bu Beyaz Bıyık'ı. Nami'nin köyüne de yardım etmedi. Püü rezil herif.Bunu harap olmuş bir yerde büyüdüğü için harap olmuş yerlere yardım eden Wb'ye dediğinin farkında mısın aga?
Biri yaşıyor öteki ölü?
Ayağı taşa takılıp mı öldü? Oden'i tanıyor, Kaido'yu tanıyor çekilen zulümleri Ace'ten biliyor. Ve bir şey yapmayan Wb'nin gençliğini tekrar atayım:Ölü için uğraşınca eline geçecek hiçbir şey yok ama yaşayan birinin hayatını kurtarabilirsin. Bu farkı anlamak bu kadar zor olmamalı.
Oden ve Roger yılanın başı küçükken sırtını dönüp el ele verip gidiyor. Beyaz Bıyık bunların ardını temizlemek zorunda mı?Ayağı taşa takılıp mı öldü? Oden'i tanıyor, Kaido'yu tanıyor çekilen zulümleri Ace'ten biliyor. Ve bir şey yapmayan Wb'nin gençliğini tekrar atayım:
Memleketinde de Canavar Korsanları gibi bir oluşum mu var ya? Ben mi kaçırıyorum? Hani uğraşırken kayıp vereceği bir tehlike mi var?Ayağı taşa takılıp mı öldü? Oden'i tanıyor, Kaido'yu tanıyor çekilen zulümleri Ace'ten biliyor. Ve bir şey yapmayan Wb'nin gençliğini tekrar atayım:
O ülkelerin başında Kaido ordusuyla mı oturuyor?Bunu harap olmuş bir yerde büyüdüğü için harap olmuş yerlere yardım eden Wb'ye dediğinin farkında mısın aga?