Şimdi ki kitapta mı?Yok yahu. ikinci kitapta var açıklama.
Şimdi ki kitapta mı?Yok yahu. ikinci kitapta var açıklama.
Aynen, çıkınca okuyacakmışsın zaten. Kitabın başlarında sorunun cevabını da alırsın.Şimdi ki kitapta mı?
Anladım da ne zaman çıkaracağın belli değil kiAynen, çıkınca okuyacakmışsın zaten. Kitabın başlarında sorunun cevabını da alırsın.
Ne devamı ne de kitaptan bağımsız. Bu kadar diyim.Anladım da ne zaman çıkaracağın belli değil ki
Acayip merak ettim. Eğer kitapla alakalı değilse söylesene özelden
Tüh ya ama ikilemde kalmakta haklıymışım demek kiNe devamı ne de kitaptan bağımsız. Bu kadar diyim.
Beyaz ve Siyah'ın Siyah kısmı gerçek dünyaydı, Beyaz ise hayalden ibaretti. Beyaz, ütopya, siyah distopya şeklindeydi.Tüh ya ama ikilemde kalmakta haklıymışım demek ki
Çünkü bazıları 2 farklı hikaye gibi diyordu da bence yine de devamı gibi geliyor ya neyse bakalım. Demek ki dikkat etmişim yeterince.
Tüh be ben beyazdan sonra olayların siyahlaştığını sanmıştım devam niteliğinde. Ama emin de değildim tabiBeyaz ve Siyah'ın Siyah kısmı gerçek dünyaydı, Beyaz ise hayalden ibaretti. Beyaz, ütopya, siyah distopya şeklindeydi.
Olsun. İkinci kitabı da okumak istemen sevindirdi.Tüh be ben beyazdan sonra olayların siyahlaştığını sanmıştım devam niteliğinde. Ama emin de değildim tabi
Okurum tabi ya sıkıntı yok. Elimde okumam gereken 6 ya da 7 kitap var ama sen çıkarırsan ilk seninkine bakarım.Olsun. İkinci kitabı da okumak istemen sevindirdi.
Bu mesajı yazarken bir yazarla muhatap olduğumu bilmiyordum Kitabı nereden bulabilirim acaba?Olur öyle şeyler. Anlaşılıyor sonuçta büyütülecek bir şey yok.