Senin ne alemde kargoyu vermişler mi?Benim siparişte daha gelmedi ama genelde 1 hafta falan sürüyor daha önceleri de sipariş vermiştim tecrübeliyim bekleme konusunda
Başka alan yok galiba, aklımda kalmamış. @Dragon Sen aldın mı eşine?
Senin ne alemde kargoyu vermişler mi?Benim siparişte daha gelmedi ama genelde 1 hafta falan sürüyor daha önceleri de sipariş vermiştim tecrübeliyim bekleme konusunda
Herhangi bir kitapçıda satılsa gider alırım ama bulunduğum yere normal bi kargonun bile gelmesi her gün aradığım halde en az 10 gün sürüyor :/7,30 tl ye kıyda alıver forumdan bir arkadaşımız kitap yazmış destek olacağına köstek oluyorsun armut piş ağzıma düş olmayın bu kadar.
Çıktığında almış olaydın şimdiye gelirdi bu bir bahane değil hala da geç değil.Herhangi bir kitapçıda satılsa gider alırım ama bulunduğum yere normal bi kargonun bile gelmesi her gün aradığım halde en az 10 gün sürüyor :/
edit: bi de herkese atar gider... noldu bişey mi oldu?
Kargoya verilmiş yarın öbür gün elime geçer umarımSenin ne alemde kargoyu vermişler mi?
Başka alan yok galiba, aklımda kalmamış. @Dragon Sen aldın mı eşine?
Oh, oh güzel.Kargoya verilmiş yarın öbür gün elime geçer umarım
Geliyor gönlünün efendisi.
Geliyor gönlünün efendisi.
Sen surat asma, kitap al.
Ayın 23 ünde dönüyorum samsuna gidince alıcam merak etme güzel yazdın dimi saçma sapan bir şeler çıkarsa top atışına tutarım seni buradaSen surat asma, kitap al.