Buna inanan da ne bileyim...Biz smoothie'nin marco'yu teklediğine bile inanmışken
Buna inanan da ne bileyim...Biz smoothie'nin marco'yu teklediğine bile inanmışken
Elin zurnacısı 4 nova tokatlıyor da, smoothie marco'yu mu tekleyemiyor?Buna inanan da ne bileyim...
Oden, koramiraller ve Smoothie harici eşit düşünüyoruz sanırım. Smoothieyi daha güçlü görüyorum da Odanin cizecegi bir dövüşte Smoothieyi iyi göstereceğini sanmamBence
Edward Newgate vs Monkey D. Garp
Kozuki Oden vs Fujitora
Marco vs Kuzan
Jozu vs Gecko Moriah
Vista vs Trafalgar D. Water Law
Portgas D. Ace vs Sir Crocodile
Shanks vs Dracule Mihawk
Benn Beckman vs Borsalino
Lucky Roo vs Edward Weevil
Yasopp vs Tsuru
Kaido vs Sengoku
King vs Momousagi
Queen vs Bartholomew Kuma
Jack vs Jinbei
Charlotte Linlin vs Kong
Charlotte Katakuri vs Ryokugyuu
Charlotte Cracker vs Donquixote Doflamingo
Charlotte Smoothie vs Boa Hancock
Marshall D. Teach vs Sakazuki
Shiryu vs Tokikake
Zurnacı olayını hiç hatırlatma.Elin zurnacısı 4 nova tokatlıyor da, smoothie marco'yu mu tekleyemiyor?
Yavaş teklesin. Abisi Katakuriye dokunamadan kaybeder bu loser. Marco Babasının yüzünün yarsını verdiği saldırıyı çizik almadan tankladı. Kizarunun en sağlam saldırısınıda iki kere Kizaru ve Kuzan uçurdu CV'si sağlam başkalarınınki gibi kapı kıramamak ile sınırlı değilBiz smoothie'nin marco'yu teklediğine bile inanmışken, kadını hancock'a yedirmesi garip geldi.
Ayrıca uzun bacak fetişimin olmasının nesi kötü?
Biz ona Glasscanon diyoruz güç dengesini zedeleyen bir gücü yok. Tek punk gibson ve kulak kapatmalık işi var. Fiziksel dayanıklılığı ile saldırı gücü ters orantılıElin zurnacısı 4 nova tokatlıyor da, smoothie marco'yu mu tekleyemiyor?
Altına imzamı atarım.Tek emin olduğum şey her 2 tarafında ezici bir galibiyet alamayacağı. Diğer durumlar karakterlere nasıl bakıldığı ile alakalı.
Oden çok güçlü ama Fujitora ciddi bir dövüşte kaybetmez bana kalirsaOden, koramiraller ve Smoothie harici eşit düşünüyoruz sanırım. Smoothieyi daha güçlü görüyorum da Odanin cizecegi bir dövüşte Smoothieyi iyi göstereceğini sanmam
Reis ama sonuç olarak kaçtılar mı kaçtılar.Biz ona Glasscanon diyoruz güç dengesini zedeleyen bir gücü yok. Tek punk gibson ve kulak kapatmalık işi var. Fiziksel dayanıklılığı ile saldırı gücü ters orantılı
Fujitorayi hiç böyle ağırlıklı göremediğim için sanırım. Oden Odanin cidden önem verdiği karakterlerden, orası belli. Ondan ötürü onu dedimOden çok güçlü ama Fujitora ciddi bir dövüşte kaybetmez bana kalirsa