Yazılarıda okuyun bence.. Birebir eşleşme de yaptım.
Karşı tarafta da 5 imparator var.Ryokugyuu, Kong, Kuzan, Issho, Borsalino, Sakazuki, Garp, Sengoku, Momousagi ve Tokikake var.
Valla Kong hakkında bilgilerimiz kısıtlı ona bir yorum yapmak istemiyorum.Eski ve yeni amiraller ve ek olarak Kong da olacakmış savaşta.
Eşleşmelere bakmamıştım pardon.Yazılarıda okuyun bence.. Birebir eşleşme de yaptım.
Tamam ama buna dikkat etmemişler o yüzden yazdım ben sonucu pek düşünmedim zaten. Okusalar güzel olacak 5 imparator direkt bailıkta varya o yüzden hemen atlamış milletKarşı tarafta da 5 imparator var.
Alt seviye savaşlarda Denizciler ezip geçiyor resmen.Bu yönden çok avantajlılar.Valla Kong hakkında bilgilerimiz kısıtlı ona bir yorum yapmak istemiyorum.
Fazladan 2 amiral olması Donanmaya kaydırıyor biraz sonucu bence.
Orası öyle ama herkes ej parlak halinde ve 9 Savaş Lordu var yanlarında eski ve yeni amiraller ve Eski filo Amirali Kong bence eşleşmelere bak bana çok uçuk fark var gibi gelmedi5 imparator, değil bunları goroseide gelse alayını dinlenerek döver. Zaten yonkoular hepsi ayrı ayrı tehdit oluşturuyorlar denizcilere karşı. 2 yonkou bir araya gelince denizciler üç buçuk atıyordu. 5'inin birden ittifak kurması dünya hükümetini yıkacak bir gücün ortaya çıkması demek.
Biraz uçmuşsun bence. Yıllarını geçirmiş, büyük korsanların hepsinin gücüne şahit olmuş Garp, WB+Kaido+BM+Shanks=Donanma+Savaş Lordları diyor. Bu denkeleme Teach'i ve 2 amirali ekleyince denklem sola değil sağa kayıyor açıkça. Sen bir de Gorosei de gelse falan diyorsun. Gorosei dahil olsa İmparatorlar Allah'ına kavuşur şu durumda.5 imparator, değil bunları goroseide gelse alayını dinlenerek döver. Zaten yonkoular hepsi ayrı ayrı tehdit oluşturuyorlar denizcilere karşı. 2 yonkou bir araya gelince denizciler üç buçuk atıyordu. 5'inin birden ittifak kurması dünya hükümetini yıkacak bir gücün ortaya çıkması demek.