Rakiplerin çalışıyor, sen tatil yapıyorsun.Athica, serinin basımını Mahkumiyet Ark'ının yarısına kadar getirmiş, kısa zamanda bayağı ilerlemişler doğrusu.![]()
Kavgada bile söylenmez.Rakiplerin çalışıyor, sen tatil yapıyorsun.
Üçer üçer basıyorlardı. Şimdi bi tekli bastılar umarım yine üçer basmaya geri dönerler.Athica, serinin basımını Mahkumiyet Ark'ının yarısına kadar getirmiş, kısa zamanda bayağı ilerlemişler doğrusu.![]()
Bilen yok. Miura'nın vefatından bu yana başlayan yayım sürecindeki en uzun araya girildi- 6-7 aylık ara olmamıştı hiç.Beyler yeni sayı ne zaman hiç kimse bahsetmemiş?
Shanks : Mihawk hiç havamda değilim.Bilen yok. Miura'nın vefatından bu yana başlayan yayım sürecindeki en uzun araya girildi- 6-7 aylık ara olmamıştı hiç.
Şu şekil beklemeye devam.

Mihawk bir antika sandık açar ve içinden Berserkin son sayısını çıkarır.
Amanın yoksa bu Berserkin son sayısımı, gel Mihawk şimdi bir ziyafeti hakettin. 

One Piece aslında bütün bu yol boyunca beklemenin verdiği sabırdan ve Vista agendasından ibaretti...Shanks : Mihawk hiç havamda değilim.
Mihawk : Sakin ol Shanks abi biliyorum kara kılıcım olsa bile sinirlenirsen bana tek atarsın.
Shanks : Eeee biliyonda ne bok yimeye geldin buraya.
Mihawk : Bak sana ne getirirdim.Mihawk bir antika sandık açar ve içinden Berserkin son sayısını çıkarır.
Shanks :Amanın yoksa bu Berserkin son sayısımı, gel Mihawk şimdi bir ziyafeti hakettin.
Shanks : İşte oğlum biz bunun için savaşıyoruz.
Mihawk :
Adaya yeniden güneş doğar.![]()
https://tortugaceviri.com/manga/berserk/berserk-174/