Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Şu an 150. bölümdeyim. Çok değişik bir seri. Bu seri bir intikam serisi mi? Şu an Gutts'un haline bakıyorum da Griffith'ten intikamını alabilecek gibi durmuyor.
Yakında ''Berserk'in Anatomisi'' diye bir yazı paylaşacağım, seride tam anlaşıl(a)mayan şeyleri ve olayları net bir şekilde açıklayacağım. En basit örnek Nedensellik olayı olacak. Bunu şu yüzden diyorum: hiç yorumlara bakma okurken ben öyle çok spoiler yedim, güncele geldiğinde burada okuyabileceğin mükemmel bir yazı olmuş olacak sıralı şekilde.

Bundan sonraki bölüm Berserk'in son bölümüne kadar serinin ya takılmamasına ya da tekrar o hype'ın geri gelmesine sebebiyet verecek, kritik bir bölüm niteliği taşıyor. Çünkü cidden kaç bölümdür zerre ilerlemiyor bölüm ve birçok yazım hatası var- zincirli Guts'a dahi retcon attılar. Stupa, bütün bunları toparlamak için harika bir seçim olabilir. Budist felsefesi ile Guts'ın tükenmiş ruh hali doğrudan örtüşüyor. Ortam, iç hesaplaşma için sembolik bir "arınma alanı" görevi görüyor ben beğendim.

Guts'ın stupada, Berserker'in yarattığı içsel karanlıkla yüzleşerek ruhsal bir arınma yaşaması ve zırhın kontrolünü dengeleme potansiyeli kazanması gayet iyi bir süreç olabilir ki böylece zırhı kontrol etme yetisi kazanabilir bu süreçte. Griffith'e karşı, olursa, girişeceği savaşta müthiş önemli bir şey bu. Casca'nın iyileşmesi veya dünyanın kaderine dair bir kehanet açığa çıkabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık