Miura'dan sonra devam etmemeliydi. Yeni gelen ekip hiç kotaramadı. Ne çizim, ne hikâye. Gerçi Miura da son zamanlarda yalpalamıştı akmıyordu hikâye ama. Berserk kalitesi bambaşka yine tabii. 
Guts'ın havari olması hiç seriye uygun kaçmıyor ya. Merak etmiyorum değil ama düşününce zaten Guts'ın mücadele ettiği şey bu değil mi ki.Adım adım behelite doğru gidiyoruz. Guts havari olacak ama bir şekilde iradesini de koruyacak ki hikaye devam etsin. Ya da Griffith'in her şeyi ele geçirdiği bir son çizecekler. Ama Guts'ın havariliği yolda. O Daiba'nın bakış, bakış değil.
Bir şekilde bitirilmesi önemli ya, kalburüstü bir Skull Knight & Void bile sarar.Miura'dan sonra devam etmemeliydi. Yeni gelen ekip hiç kotaramadı. Ne çizim, ne hikâye. Gerçi Miura da son zamanlarda yalpalamıştı akmıyordu hikâye ama. Berserk kalitesi bambaşka yine tabii.![]()
Bayağıdır okumuyorum da şu yanındakileri feda etse Guts güç için ilginç olurdu.Adım adım behelite doğru gidiyoruz. Guts havari olacak ama bir şekilde iradesini de koruyacak ki hikaye devam etsin. Ya da Griffith'in her şeyi ele geçirdiği bir son çizecekler. Ama Guts'ın havariliği yolda. O Daiba'nın bakış, bakış değil.