Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Bunca zamandır okumadığıma pişman oldum, insanların dedikleri kadar iyiymiş. Benim için okuduğum en iyi manga oldu.

Miura çok büyük adammış, bir insan kaosu nasıl bu kadar iyi resmedebilir? Sadece çizimleri hakkında konuşmak yeterli değil, işlenilen hikayede oldukça iyi.

Miura'nın çizdiği son bölümü okurken cidden duygulandım, adam yıllarca o kadar emek vermiş kendi yarattığı hikayeyi bitiremeden ölmüş. Miura'nın çizdiği son panelde şeytanın ta kendisi olan Griffith'in söylediği şeyler ve ağlıyor olması beni inanılmaz etkiledi, kendimi bir tuhaf hissettim.

Miura'dan sonra çizilen bölümlerde çizim kalitesinin düştüğü çok net hissediliyor ama yapacak bir şey yok, hiç kimseden Miura gibi çizmesi beklenemez. En azından hikaye devam ediyor ve sonunu görebileceğiz, bu bile yeterli.

Kentaro Miura umarım gittiğin yerde huzurlusundur.

Berserk Avrupa veya Amerika menşeli olsaydı dünyanın yarısı Gattsın fanı olmuştu. Benim tanık olduğum 10 üzerinden 10 puanı hakeden yegane seri olabilir. Hiçbir kusur bulamıyorum. Lore geniş olabilirdi biraz ama ona bir insanın ömrü yetmezdi bu çizim kalitesiyle. Ve bence mükemmel bir aşk hikayesi o amaçla yazışmamış olsada. Guttsun casca ile olan durumu en baba romantizm hikayelerinde yer almıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık