hdbfresh 20 Haz 2017 #811 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil.
次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil.
Smoker 20 Haz 2017 #812 hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... Yorum yok.
hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... Yorum yok.
Sesshomaru 20 Haz 2017 #813 hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... Allah bilasını vermesin.Kazandı gene az çok para,kumarda tatilde bitirecek.İlla azap çektirerek bizlere.
hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... Allah bilasını vermesin.Kazandı gene az çok para,kumarda tatilde bitirecek.İlla azap çektirerek bizlere.
Eustass Captain Kidd 20 Haz 2017 #815 Çok bile çizdi zaten.Ben 5 bölüm verir diyordum ki bu bölümle 4 olacak herhalde.Neyse sağlik olsun buna da şükür. @Eserovic Pusudayım haberin olsun
Çok bile çizdi zaten.Ben 5 bölüm verir diyordum ki bu bölümle 4 olacak herhalde.Neyse sağlik olsun buna da şükür. @Eserovic Pusudayım haberin olsun
hdbfresh 20 Haz 2017 #816 hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... 351 Spoiler:
hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... 351 Spoiler:
Master of Puppets 20 Haz 2017 #817 hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... Kışın? Hani şu Aralık-Ocak-Şubat olan? Seni Allah'a havale ediyorum Miura. İçimdeki babaaanneyi uyandırdın.
hdbfresh dedi ki: 次号よりしばらくお休みいたします。再開は冬頃予定です。 お楽しみに!! Berserk 23 Haziran'daki bölümden sonra ara veriyor. Manga kışın devam edecekmiş ama tam tarih belli değil. Genişletmek için tıkla ... Kışın? Hani şu Aralık-Ocak-Şubat olan? Seni Allah'a havale ediyorum Miura. İçimdeki babaaanneyi uyandırdın.