Kaan 24 Mar 2017 #742 Griffith kahpesinin de bir sembolizesini görelim bakalım neler olacak Tutulma vardı iç dünyada o sahneleri baştan yaşamayalım lütfen.. Lütfen diyorum bak.
Griffith kahpesinin de bir sembolizesini görelim bakalım neler olacak Tutulma vardı iç dünyada o sahneleri baştan yaşamayalım lütfen.. Lütfen diyorum bak.
Zeus 30 Mar 2017 #744 Off offf, dehşet birşey bu Berserk. Okurken, çizimlere bakarken adamı alıp başka yerlere götürüyor resmen.
Off offf, dehşet birşey bu Berserk. Okurken, çizimlere bakarken adamı alıp başka yerlere götürüyor resmen.
nuni 26 Nis 2017 #746 İnşallah bölüm bu kadar değildir(9 görsel olmaz herhalde ). Bu arada ben pek bir şey anlayamadım, anlayan var mı?
İnşallah bölüm bu kadar değildir(9 görsel olmaz herhalde ). Bu arada ben pek bir şey anlayamadım, anlayan var mı?
nuni 26 Nis 2017 #747 Raw hali; http://berserk2016.com/manga/chapter/berserk-chapter-349-raw-spoilers/
Riful 27 Nis 2017 #748 Manifico şov yapmış yine. Sonraki bölüm 26 mayıs diyor. O dağa yaklaşıyorlar, tutulma'yı ne ile nasıl sembolize edecek önemli olan o kısımlar.
Manifico şov yapmış yine. Sonraki bölüm 26 mayıs diyor. O dağa yaklaşıyorlar, tutulma'yı ne ile nasıl sembolize edecek önemli olan o kısımlar.
Kaan 28 Nis 2017 #750 Hatıralar sarmış dört bir yanımızı Biraz mutluluğu haketti lan bu adam üzmeyin artık Reyizi..