Şu zırh olayı baya bir renk kattı manga ya. Cadı da fena değil.Casca nin da aklını geri alabileceği söylendi. Bakalım ne olacak
Doktor ne diyorsun serinin başından beri herkes Grfiti bekliyordu zaten Peygamber gibi bir şey ZOD hatta beheliti görünce o adamın yanında durmazsan iyi edersin felan diyordu Gutsa o bakımdan çok şaşılacak bir şey değil. Hatta Grfit bu 5'linin içinde bile en güçlüsü galiba.Ulan adam iki sene dur durak bilmeden canavarlarla savaştı, onca kişiyi kurtardı, bunu sadece tek başına yaptı ve çevresinde bir tek adam akıllı kişi toplanmadı!!! Adam her ne yaparsa yapsın, hiç kimseye yaranamadı, her kurtardığı kişiden azar işitti ve beyaz atlı bir prens gökten indi(tabii hiçbir şey yapmasına gerek yok, sonuçta gökten inmiş beyaz atlı prens ya), hemen saniyesinde etrafında toplandılar(zodd bile yanına geldi be, ulan senide adam saydık ya, yazık). Hepiniz yüzsüzsünüz, vefasızsınız, yok olmaya ve satılmaya mahkumsunuz. Umarım yeniden bir tutulma olur da kimin etrafında toplanmışsınız anlarsınız. Her neyse, bize bir Guts reyiz birde Kuru kafa reyiz(bu reyize adam akıllı bir isim bulamadı bir türlü Mangaka ) yeter de artar.
Not: Peri falan iyi güzelde, savaşçı tarafı yok. O yüzden eklemedim listeye.
Adam mesih la, beyaz atlı prens diye geçiştiremezsin. Hem doğmadan önce altyapısını hazırlıyor Griffith. Capcanlı şehir merkezleri vebadan kırılıyor, herkesin rüyasına kurtarıcı olarak beyaz şahin giriyor ki beyaz şahinin geçmişte de efsane olduğunu biliyor insanlar. Bunları da görünce reyize biat ediyorlar tabi ki. Guts gibi bir sefil ile kıyaslanamaz.Ulan adam iki sene dur durak bilmeden canavarlarla savaştı, onca kişiyi kurtardı, bunu sadece tek başına yaptı ve çevresinde bir tek adam akıllı kişi toplanmadı!!! Adam her ne yaparsa yapsın, hiç kimseye yaranamadı, her kurtardığı kişiden azar işitti ve beyaz atlı bir prens gökten indi(tabii hiçbir şey yapmasına gerek yok, sonuçta gökten inmiş beyaz atlı prens ya), hemen saniyesinde etrafında toplandılar(zodd bile yanına geldi be, ulan senide adam saydık ya, yazık). Hepiniz yüzsüzsünüz, vefasızsınız, yok olmaya ve satılmaya mahkumsunuz. Umarım yeniden bir tutulma olur da kimin etrafında toplanmışsınız anlarsınız. Her neyse, bize bir Guts reyiz birde Kuru kafa reyiz(bu reyize adam akıllı bir isim bulamadı bir türlü Mangaka ) yeter de artar.
Not: Peri falan iyi güzelde, savaşçı tarafı yok. O yüzden eklemedim listeye.
Öyle diyonda Gutz bunu karpuz gibi yaracağı gün elbet gelecekAdam mesih la, beyaz atlı prens diye geçiştiremezsin. Hem doğmadan önce altyapısını hazırlıyor Griffith. Capcanlı şehir merkezleri vebadan kırılıyor, herkesin rüyasına kurtarıcı olarak beyaz şahin giriyor ki beyaz şahinin geçmişte de efsane olduğunu biliyor insanlar. Bunları da görünce reyize biat ediyorlar tabi ki. Guts gibi bir sefil ile kıyaslanamaz.
güncele gelmişsin neredeyse
"Ağzının ortasına bir tane geçir Rikırt" diyordum ki
Neredeyse değil, geldimgüncele gelmişsin neredeyse
ben güncele geldikten sonra büyük bir boşluk hissetmiştim,bir dahada bulamadım berserk gibisiniNeredeyse değil, geldim