Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

İnanılmaz iğrendirici çizilmiş yaratıklar ve cinsel içerikli sahneler ise başka bir eksi yön...
Aksine serinin büyük artılarından biri. Berserk evreninin Ne kadar acımasız ve karanlık bir dünya olduğunu gözler önüne seren faktörlerden sadece bir kaçı. Sonuçta bu evren insanların güle oynaya yaşadıkları, mutlu ve barış içinde bir yaşam sürdükleri yer değil.
Onun haricinde seriyi beğenmemiş olabilirsin tabii. Büyük ihtimal beklentiler uyuşmadı.

Sernin credit'in de koskoca açıklama yazmışım "hassas ve alıngan okuyucular için değildir berserk ayrı bir dünya!" uyarıyı okusaydınız iade kabul etmiyoruz :D

Roronoa Zoro

Lost Children geliyor :D Vallahi de billahi de geliyor. Guts'ın suratındaki sayko ifade + Puck = Lost Children! Ulan o değil de küçük demon çocukları yarmasını nasıl animasyon yapacaklar merak ediyorum. 2016 için bile fazla gelir o görüntüler.

Roronoa Zoro

Ya her şeyi geçtim, şu sahneyi nasıl koyacaklar mesela?
Çoktan demon tarafını yitirmiş çocuk ruhunu Dragon Slayer ile yarması ve ardından pis bir şekilde sırıtması televizyon için fazla gore. İnşallah sansür manyağı olmaz :(
Yukarıda iğrenen bir arkadaşın mesajını gördüm şimdi, bence bu seriyi okumayı bıraksın. Dalga geçmiyorum.

Aksine serinin büyük artılarından biri. Berserk evreninin Ne kadar acımasız ve karanlık bir dünya olduğunu gözler önüne seren faktörlerden sadece bir kaçı. Sonuçta bu evren insanların güle oynaya yaşadıkları, mutlu ve barış içinde bir yaşam sürdükleri yer değil.
Onun haricinde seriyi beğenmemiş olabilirsin tabii. Büyük ihtimal beklentiler uyuşmadı.
Benim gibi Fairy Tail fanı adama fazla geldi herhalde. Öte yandan birçok insanın öve öve bitiremediği çizimleri de beğendiğimi söyleyemem. Her şey bir tarafa şu ana kadar işlenen karakterlerden birisiyle bile ruhsal ilişki kuramadım.

Tarzlar uyuşmadı sanırım...

Benim gibi Fairy Tail fanı adama fazla geldi herhalde. Öte yandan birçok insanın öve öve bitiremediği çizimleri de beğendiğimi söyleyemem. Her şey bir tarafa şu ana kadar işlenen karakterlerden birisiyle bile ruhsal ilişki kuramadım.

Vinland Saga ya beklerim o halde

Roronoa Zoro

Fairy Tail'i seviyorsun ama bunu sevmiyorsun yani? M'kay.

Roronoa Zoro

Başıma bir iş gelmeyecekse 130. bölüme kadar olan kısmı sevmiyorum. Tek bir panelle manga sevip-sevmemek ne kadar mümkün onu da bilmiyorum.
160'dan sonra her panel bu kalitede oluyor. Mesela 20 Aralık 2014'de kayıt olmuşsun, 20 volümün 14. sayfasına bakalım
http://manga.life/read-online/Berserk/chapter-166/index-2/page-14, takiben sayfalara da bakabilirsin.
Mesela 22. sayfa.
400 bölümlük Fairy Tail mangasına şöyle bir sanat yoktur.

135. Bölüme kadar okudum ancak hala seriye ısınabilmiş değilim. Karakterlerden birisine bile yakınlık hissetmiyorum. Çok fazla öneren kişi vardı ancak böyle devam ederse muhtemelen yarıda bırakacağım, sanırım tarzı bana pek uymadı... İnanılmaz iğrendirici çizilmiş yaratıklar ve cinsel içerikli sahneler ise başka bir eksi yön...
Senin Seinen seriler ile işin olmaz işin özeti, ne güzel avrupa ortaçağında geçen bir seri. Bu berserkte okudukların ve dediklerinin hepsi ortaçağ avrupasında insanların başlarından geçen, düşünülen ve arab cahiliye dönemi misali cadı, peri, cin v.b. işlendiği konular var. Ayrıca mitler ve efsanelerde güzel harmanlanmış bence...

Ya her şeyi geçtim, şu sahneyi nasıl koyacaklar mesela?
Çoktan demon tarafını yitirmiş çocuk ruhunu Dragon Slayer ile yarması ve ardından pis bir şekilde sırıtması televizyon için fazla gore. İnşallah sansür manyağı olmaz :(
Yukarıda iğrenen bir arkadaşın mesajını gördüm şimdi, bence bu seriyi okumayı bıraksın. Dalga geçmiyorum.
Her şey sanat için, sanat için soyunacak Guts/Miura:oleyo:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık