Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

valla animesi baya başarılıydı, kesmemişti. neden yarıda bırakılır böyle animeler anlamaz. o kadar da gittim japonya'ya, kimse cevaplayamadı bu soruları. bkz. slam dunk!

neyse bi ara başlayayım artık okumaya ben. vaktidir.

Roronoa Zoro

seri devam ediyor mu? animesini izleyip memnun kaldım ve mangadan devam edip etmeme konusunda çekimserim. malum çok bölüm var ve ben manga okumayı sevmeyen bir insanım
Seriye baştan başla, boşver animeyi. Manga imbadır, efsanedir. Daha iyisi yok.

valla animesi baya başarılıydı, kesmemişti. neden yarıda bırakılır böyle animeler anlamaz. o kadar da gittim japonya'ya, kimse cevaplayamadı bu soruları. bkz. slam dunk!

neyse bi ara başlayayım artık okumaya ben. vaktidir.
Manga animeye uyarlanmayacak kadar vahşi ve karanlık. Baştan başla anime bir çok yeri atlıyor.

gerçekten iyiymiş, hatta yüklesin bu biraz. okumaya başlıyorum. Şu peri muhabbetini de unutmuştum. itici biraz
Ben de ısınamadım o periye.
Baya site dolaştım bu şekilde okuyabileceğim bir site bulabilmek için. Piyasadaki kaliteli scanlarla değiştiriyorlar ellerindeki kötüyse ve günceller de. Bütün mangaları bu şekilde okuyorum artık. :D

Vay arkadaş seri burda bitermi. Rickert'de adammış.
La bunu geçtimde gatts reyizin intikamı ne olacak, diğer olaylar ne olacak. :/
Güncele geleyim diye hızlı hızlı okudum, 1 ay sonra falan tekrardan okucam sindire sindire. Kesin baya ayrıntı kaçırmışımdır.

Roronoa Zoro

Vay arkadaş seri burda bitermi. Rickert'de adammış.
La bunu geçtimde gatts reyizin intikamı ne olacak, diğer olaylar ne olacak. :/
Güncele geleyim diye hızlı hızlı okudum, 1 ay sonra falan tekrardan okucam sindire sindire. Kesin baya ayrıntı kaçırmışımdır.
Gatts intikam falan alamayacak. Nereye alıyor?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık