Benim kafam gitmiş, direkt bölümsüz kapatacağız diye okumuşum. :/Bu yıl tek bölüm geldi. 25 Nisan. Bir önceki bölüm 10 Kasım. 8 ayda iki bölüm.
Benim kafam gitmiş, direkt bölümsüz kapatacağız diye okumuşum. :/Bu yıl tek bölüm geldi. 25 Nisan. Bir önceki bölüm 10 Kasım. 8 ayda iki bölüm.
Dergiden kaynaklı bir durum olduğu söyleniyor. Seri çok güzel olsa da bu kadar az bölüm çıkması berbat bir durum. Sevenleri bile yıldı artık.Yılın yarısını geçtik, bu ay da yeni bölüm gelmeyecek, ilk 7 ayı tek bölümle kapatmış olacağız. Eğer önümüzdeki cuma duyuru gelmezse en erken Ağustos sonu yeni bölüm gelir. İlk sekiz ayda iki bölüm yeterli olur diyeceğim ama bize onu da çok görürler eminim.
Ah ah şu serinin sonunu görecez diye yaşlandık, Miura reisde rahmetli oldu zaten...Dergi yayınlandı, bu ay bölüm gelmeyecek.
Havalı emmi vesselam.Guts'ın öz ve hakiki dedesi. Tıpkı dedesi gibi Guts da vaktinde kendisine yamuk yapmış kişilere hesabını soracak.
İkisi de savaş sonrası oturup kara kara düşünürHavalı emmi vesselam.
Ben genel olarak kara kara düşünüyorum...İkisi de savaş sonrası oturup kara kara düşünür