Berserk 17-19: https://tortuga-ceviri.com/manga/berserk/berserk-17/
Abi eski çeviriler de duruyor mu ?
seriye yeni başlayacak olanlar çok şanslı. ben güncele gelene kadar kaç editör kaç çevirmen değişti. elinize sağlık abi, bitirdiğinizde tekrardan okuyup bitirmek isterim
Hayır, kaldırdık onları.Abi eski çeviriler de duruyor mu ?
Şimdi hepsi tek elden çıkacak.seriye yeni başlayacak olanlar çok şanslı. ben güncele gelene kadar kaç editör kaç çevirmen değişti. elinize sağlık abi, bitirdiğinizde tekrardan okuyup bitirmek isterim
Çizimler hoşuma gitti. Ayasofya ne alaka çözemedim de kushan yürek yemiş har hal. Witch+dark art ile olacak iş değil griffith'e saldırmak. Daha önce denendi devamında elden ring diye oyununu bile yaptılar xd Neyse savaş güzeldir de 4 ayda 1 bölüm gelmese daha güzel olur.Chapter 376: Sea's quivering surface and calamitous war's shadow - Berserk
Read Chapter 376: Sea's quivering surface and calamitous war's shadow - Berserk online at MangaKatana. Support Two-page view feature, allows you to load all the pages at the same timemangakatana.com
Kuşan mecbur saldırmaya, çünkü Griffith saldıracak. Erken kalkan yol alır demişler.Çizimler hoşuma gitti. Ayasofya ne alaka çözemedim de kushan yürek yemiş har hal. Witch+dark art ile olacak iş değil griffith'e saldırmak. Daha önce denendi devamında elden ring diye oyununu bile yaptılar xd Neyse savaş güzeldir de 4 ayda 1 bölüm gelmese daha güzel olur.