Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Vagabond'da daha Kojiro ile Musashi dövüşmemişken nasıl bir son olarak kabul ediliyor anlayamadım. Yarım kalmış bir manga. Tabii ki de düşüncene saygı duyuyorum.
Dövüşü çizmek zorunda değil ki adam. Manganın ana noktası musashi'nin yolculuğu ve gelişimiydi zaten kojiro ile yapacağı dövüş gerçekte olmuş bende yapayımın ötesine geçmezdi. Bi anlamı yoktu dövüşün ki dövüşleri aşırı tartışmalıdır btw. Şu haliyle bitmesi vagabond için en iyisi. Bir şeyde sona gelmek için illa her şeyi görmen gerekmez.

Vagabond'u hxh ve berserkle bir tutamayız. Vagabond'un sonu final olarak baya kabul edilebilir olan iyi bir son, Vagabond'da o yarım kalmışlık tadı yok. Hxh ve berserk baya veriyor o yarım kalmışlık tadını.
Hiç değilse vagabondda ne olacağını biliyoruz sonunda...

Aşağıdaki sahneyi görmektense memnun olmayalım daha iyi olurdu.
Bence bu sahnede bir sıkıntı yok, kendisinden çok güvendiği kılıcı en büyük düşmanına zarar veremiyor. Ayrıca şu anki yazar hikayenin devamını ve olay örgüsünü biliyor kötü bir iş ortaya koyacağını sanmıyorum, tam bir yorum yapmak için manganın ilerlemesini beklemek daha doğru olur.

Bence bu sahnede bir sıkıntı yok, kendisinden çok güvendiği kılıcı en büyük düşmanına zarar veremiyor. Ayrıca şu anki yazar hikayenin devamını ve olay örgüsünü biliyor kötü bir iş ortaya koyacağını sanmıyorum, tam bir yorum yapmak için manganın ilerlemesini beklemek daha doğru olur.
Kılıcına boost edilecek başka seçenek yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık