Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Hep bir caresizlik içinde kullanılıyor o behelit.Guts kullanacak galiba.
Bu gidişle Gutts tıpkı Griffith gibi behelit ile arkadaşlarını feda ederek havari olup güce ulaşacak. Yoksa behelit'in Gutts'da olmasına bir anlam veremiyorum. Zaten kullanacağı zamanı seçemiyor, gerçekten tükendiği vakit behelit aktif oluyor. Yani Gutts behelit'i kullanırsa ölür. Başka bir seçenek yok. Zaten en güçlü haliyle bile behelit aktifleştiği vakilt ölür. Ya Griffith gibi yapacak ya da behelit başkasına ait.

Bu gidişle Gutts tıpkı Griffith gibi behelit ile arkadaşlarını feda ederek havari olup güce ulaşacak. Yoksa behelit'in Gutts'da olmasına bir anlam veremiyorum. Zaten kullanacağı zamanı seçemiyor, gerçekten tükendiği vakit behelit aktif oluyor. Yani Gutts behelit'i kullanırsa ölür. Başka bir seçenek yok. Zaten en güçlü haliyle bile behelit aktifleştiği vakilt ölür. Ya Griffith gibi yapacak ya da behelit başkasına ait.
Büyük behelitten bahsediyorsanız sanmıyorum. Başta o behelit havari beheliti el beheliti kırmızı oluyor. Şu hinduvari bir yıldırım havarisi vardı. O güç elde etmişti. Astral seyehat şeklinde. Ama bilincini kaybetmişti. Bence Benzer bir şekilde kendini acıdan ve kederden kaybettiğinde bir şekilde kurtulmaya çalışırken güç elde edip öyle çıkacak. Femto gücünde, havarilere tek atacak birisi olacak diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık