Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Çaresizlik geçti lakin şöyle doya doya bir dram hissedemedim biraz hızlı bir geçiş oldu. Daha çok çizimle yok oluşları gösterseler daha güzel olabilirdi.
:respect:

İlginç herkes kan kusarken beğendim bölümü, bölümün vermek istediği duyguyu da aldım yani. Çizimler tamam bi Miura değil ama fena da değil.

Kendinize gelin :d

@wadef in de bahsettiği gibi, bölümler eski karanlık havasını kaybetmiş. Fazla aydınlık.
Panel geçişleri o kadar kopuk ki tam olarak hikayeye dahil olamıyorum, ufak çaplı bir skip mevzusu var sanki.
Tek güzel nokta biraz Guts'un o çaresizlik anıydı. He adamın sevdiği kadın elinden alınmışken bu hala 'ona vuramadım' diye hayıflanıyor, orada nasıl meseleyi gözden kaçırmış hafiften. Muhtemelen Casca mı Griffith mi diye seçenek sunsak Griffith'i seçer.

Neyse esas yazarını kaybetmişken bu kadar abartmaya gerek yok, buna da şükür. Devam etmese bunu da bulamayacaktık.

Geliyor.
Serinin adına yarışır bir şekilde bitmeyeceğini düşünen mi vardı yoksa?
Bunu ben de bekliyorum.
Esas bu manganın evrilmesi Guts'ın içindeki Beast of Darkness uyandığında olacak. Ama işte mangaka cesaretli davranacak mı orası önemli.
Karakterlerinin konuşmaması biraz can sıkıcı. Sanırım ilk başlarda biraz confidence eksikliği var. Japonlar sorumluluk hissedince gerçekten işi abartıyorlar. Zannedersiniz depresyona girecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık