O tarz yapsaydılar animesi bayağı kaliteli olurdu.Birisi çok güzel bir yorumda bulunmuştu
''Bu açılış anime tarihindeki en büyük clickbaitdir.''
O tarz yapsaydılar animesi bayağı kaliteli olurdu.Birisi çok güzel bir yorumda bulunmuştu
''Bu açılış anime tarihindeki en büyük clickbaitdir.''
Nedir bu anime muhabbeti son haftalarda? Bu şarkıların olduğu Berserk animeleri 5-6 yıllık.Son çıkan animesi kötü de olsa şarkıları gene çok iyi yapmışlar.
Altın Çağ yapılacak ya baştan bununla alakasız. Sacrifice şarkısını dinlerken fikrimi belirttim sadece.Nedir bu anime muhabbeti son haftalarda? Bu şarkıların olduğu Berserk animeleri 5-6 yıllık.
Başta ben de öyle anladım da direkt Altın Çağ filmlerini haftalık bölümlere bölüp yayınlayacaklar sanırım, belki ekstra olarak kesilmiş sahneler eklenir.Altın Çağ yapılacak ya baştan bununla alakasız. Sacrifice şarkısını dinlerken fikrimi belirttim sadece.
Sanatçı budur işte. Bunu da çok dinlerim. Bayağı gaz bir şarkı. Zaten hep gaz sahnelerde çalıyor.Başta ben de öyle anladım da direkt Altın Çağ filmlerini haftalık bölümlere bölüp yayınlayacaklar sanırım, belki ekstra olarak kesilmiş sahneler eklenir.
Zaten müziklerini yapan adam kadar özenseler ortaya çok sağlam bir şeyler çıkacak ama yok.
Adam 97 animesinin müziklerini yapıyor, 20 yıl sonra tekrar yapıyor ve Berserk'in ruhunu yakalamayı başarıyor. Animatörler de gidip burun kılına kadar ayrıntılı çizilmiş mangadan aşırı kötü bir anime çıkartıyorlar.Sanatçı budur işte. Bunu da çok dinlerim. Bayağı gaz bir şarkı. Zaten hep gaz sahnelerde çalıyor.
Bu arada izlememiştim animeyi ilk bir kaç bölüme baktıktan sonra. Akşam akşam gözünü kanattığın için çok sağol .Sanatçı budur işte. Bunu da çok dinlerim. Bayağı gaz bir şarkı. Zaten hep gaz sahnelerde çalıyor.
daha kaliteli sfm hentaileri gördüm2016 animesi gercekten cok berbat bir hareketlendirmesi var. Sanki 2000 li yillarin 3 boyutlu oyunlari gibi bir mekanik var.