Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Animesimde kesilmiş bazı yerler mevcut ki adamlarında başka bir seçeneği yok o durumda. :/
Berserk'i ilk bende filmin bittiği yerden sonra okuyup ikinci okuyuşumda, bunlar filmlerde var mıydı yav, demiştim.
Neyse dediğim gibi, Berserk'i baştan sona okuyun, aradaki farkı kendi gözlerinizle görün. :good:

Animesimde kesilmiş bazı yerler mevcut ki adamlarında başka bir seçeneği yok o durumda. :/
Berserk'i ilk bende filmin bittiği yerden sonra okuyup ikinci okuyuşumda, bunlar filmlerde var mıydı yav, demiştim.
Neyse dediğim gibi, Berserk'i baştan sona okuyun, aradaki farkı kendi gözlerinizle görün. :good:
kesilmiş sahne çok var

2. Kere okumaya başladım gerçekten ahhahahaha ama gerçekten baya iyi seri ya keşke her hafta çıkabilseydi o insanda büyük boşluk oluşturuyo

Acaba gatts elindeki beheliti kullanır mı? Cascayi feda ediyormuş birde griffifthe karşı durmak için :D
Tanrının 5 elini öldürmek için kullancağını düşünüyodu hatta iskelet sakın öyle birşey yapma falan diyodu benim çok merak ettiğim gatts iskelet şövalye gibi iskelet olacak mı birde casca düzelcek mi

Tanrının 5 elini öldürmek için kullancağını düşünüyodu hatta iskelet sakın öyle birşey yapma falan diyodu benim çok merak ettiğim gatts iskelet şövalye gibi iskelet olacak mı birde casca düzelcek mi
Cascanin bu haline çok alıştım eskiden nasıldı unuttum valla o derece :D.
Bu arda griffifth ile en güçlü havari lerden biri olan (belki en güçlusu) Zoddun arasında bile dağ ile karınca kadar fark var belki.
Kuşkan Emperor son haliyle tüm havari ordusuna tek yürüyordu yenilmiyoduda hatta. Griffifth ise bildiğin adama tek atmaya gitti :/
Nasi ölecek la bu god handler :( skeleton falan voidin 10 da 1i etmez

Cascanin bu haline çok alıştım eskiden nasıldı unuttum valla o derece :D.
Bu arda griffifth ile en güçlü havari lerden biri olan (belki en güçlusu) Zoddun arasında bile dağ ile karınca kadar fark var belki.
Kuşkan Emperor son haliyle tüm havari ordusuna tek yürüyordu yenilmiyoduda hatta. Griffifth ise bildiğin adama tek atmaya gitti :/
Nasi ölecek la bu god handler :( skeleton falan voidin 10 da 1i etmez
Cascanın şuanki durumu gerçekten daha iyi önceden baya uyuzdu valla diğer konuya gelirsek çekten çok bilinmez bi durum iskeletin baya güçlü olduğunu düşünüyorum hatta kendisi damgalı mıydı kesin bir yerde geçiyomuydu hatırlamıyorum ama ağaç evdeki büyücü ablamız iskelete onlarda bizim gibi demişti eski arkadaşım dediğini hatırlıyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık