Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Casca, hem fiziksel hem duygusal olarak Guts'a yük bindiriyor.
Guts bundan kurtulursa tam Berserker olur.

Son düzenleme:
Berserk hakkında negatif konuşmadım. Kız kaçırma meselesinin klişe olduğunu söyledim. One Piece hakkında da çok benzeri minvalde yorumlarım var. Daha bugün Oda'nın tayfa üyelerinin hayallerini işlemek konusunda zayıf kaldığını belirttim mesela. Ayrıca bu konuda ikidir bana laf atıp duruyorsun ama seni tanımam etmem, sen de beni tanımazsın. Daha önce bir kere tartışmışlığımız, konuşmuşluğumuz yok, varsa da kısıtlıdır. Dolayısıyla neye binaen bu tür laflar ettiğini bilemediğim ve bu yüzden sağdan soldan duyduklarınla ya da yarım yamalak okuduğun tartışma zincirleri üzerinden bu konuda fikir sahibi olduğun izlenimi uyandırdığın için bana laf atmamanı ya da atıyorsan bile ilgili forum konusunda ya da duvardan/özelden altı dolu bir şekilde laf atmanı rica ediyorum.
Amacım laf atmak değildi takılıyorum sadece yanlış anladıysan kusura bakma. Ne zaman laf attım ki ben sana? OP'nin son kalesi demem laf atmak mı oluyormuş.

Aga şu caskayı sal artık yav. Seni köpeği gibi oynatıyor caska sayesinde gripich lavuğu, bunu fark edemeyecek kadar ahmak mısın? Senin elf adasına, onu götüreceğinin farkındaydı, hatta karnına tohumlarını doldurmak suretiyle yeniden doğuşunu bile garantiledi. Şimdi caskayı senin elinden alıyor ki takip et, yine bu elemanın planlarına hizmet et diye. Hiç kafan çalışmıyor be guts.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık