Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Wiki de benim dediğim gibi yazıyor, nasıl bu kadar farklı bir çıkarım yapıldı anlamadım doğrusu.

The Demonic Child is the offspring of Guts and Casca, brought into the physical world as a small misshapen demonic being tainted by Femto's rape of the pregnant Casca.
http://berserk.wikia.com/wiki/Demon_Child

Burada da ana babasının Guts ve Casca olduğu ama Femto'nun tecavüzünden sonra şekilsiz bir surette fiziksel dünyaya geldiği yazıyor. Ki ben o şeyin yumurta havarisiyle birleşiminden sonra bu şekle geldiğini düşündüm.

Yabancı foruma da bakındım, adamlar kanıt yok ama bariz belli diyor. Anlamadım vallahi. Neyse sağlık olsun.

Roronoa Zoro

Wiki de benim dediğim gibi yazıyor, nasıl bu kadar farklı bir çıkarım yapıldı anlamadım doğrusu.

http://berserk.wikia.com/wiki/Demon_Child

Burada da ana babasının Guts ve Casca olduğu ama Femto'nun tecavüzünden sonra şekilsiz bir surette fiziksel dünyaya geldiği yazıyor. Ki ben o şeyin yumurta havarisiyle birleşiminden sonra bu şekle geldiğini düşündüm.

Yabancı foruma da bakındım, adamlar kanıt yok ama bariz belli diyor. Anlamadım vallahi. Neyse sağlık olsun.
G*tünden uydurup inanıyorlar.
Kesinlikle bir kanıdı yok. Bu yüzden Berserk Wikia takip etmiyorum.
Skullknight'a bak derim ben, o forum cidden sağlam. Adamlar 14 senedir Berserk tartışıyorlar :D

G*tünden uydurup inanıyorlar.
Kesinlikle bir kanıdı yok. Bu yüzden Berserk Wikia takip etmiyorum.
Skullknight'a bak derim ben, o forum cidden sağlam. Adamlar 14 senedir Berserk tartışıyorlar :D
Yumurtanın yuttuğu fetusun kalp atışlarını fiziksel dünyaya gelen Griffith hissediyordu ki bu çocukta ondan sonra ortaya çıkıyordu ve Casca ile olan samimiyeti malum yani, anne ve çocuk demek pek abes kaçmazdı.

İlerde açıklanırsa neymiş ne değilmiş öğreniriz. :D

Yumurta havarisinin içinde eriyen fetüs, Guts ile Casca'nın çocuğu, ancak Yumurta'nın içine girdikten sonra Griffith'in içinde eriyip gidiyor. Griffith de Guts ve Casca'yı görünce kalbinin çarpıntı yaptığını, bunun nedeninin de o fetüs olduğunu belirtiyor. Yani sonradan ortaya çıkan şey, o fetüsün büyümüş hali değil, başka bir varlık. Tabi ben 31. ciltten sonrasını okumadığım için daha sonra aksi bir bilgi geçiyorsa bilemeyeceğim. :D

Yumurta havarisinin içinde eriyen fetüs, Guts ile Casca'nın çocuğu, ancak Yumurta'nın içine girdikten sonra Griffith'in içinde eriyip gidiyor. Griffith de Guts ve Casca'yı görünce kalbinin çarpıntı yaptığını, bunun nedeninin de o fetüs olduğunu belirtiyor. Yani sonradan ortaya çıkan şey, o fetüsün büyümüş hali değil, başka bir varlık. Tabi ben 31. ciltten sonrasını okumadığım için daha sonra aksi bir bilgi geçiyorsa bilemeyeceğim. :D
Tamam buraya kadar eyvallah, da Casca ve bu çocuğun samimiyetini başka nasıl bir ilişki ile açıklayabiliriz? Ben reenkerne gibi bir şey dedim bu çocuğu görünce hani bu kadar samimiyetten sonra ikinci bir ilişki şekli düşünemedim bile.

Bu da K.K.'ye gelsin. :cool:

Roronoa Zoro

Ben yazacakken Mahir özetlemiş.

Ne biliyim bayrak olsun
tüm diğer ülkelerin beraber girmeleri
kılıç şekilleri
farklı din
sakal falan tipler
gerçi Türklerin aksine esmer tenli hepsi. Arap İran olabilir belki

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık