Studio Gaga's Berserk olur gibiKentaro'nun yazdığı son bölüm ya bu ona hitaben son yazılmış olabilir mi? Yada farklı bir isimle devam edebilir mi? Naruto-Naruto Shippuden olayı gibi.
Berserk ve anime yan yana kullanılamayacak kadar tehlikeli kelimeler, hem derler bilirsin; Ne dilediğine dikkat et çünki gerçek olabilir.Senaryo hakkını alsınlar devam etsinler yeni bir animeden. Manga falan ugrasmasinlar daha.
Hatta üstüne dark souls ekibi oyununu yapsin
En azından Muiranın çizdiği son bölüm olarak ben tatmin oldum, bu bölümde nasılsa acayip bir huzur vardı. Belki Muira öleceğini hissettide çizdi bu bölümü, böyle okuyunca rahatladım huzur doldum.Boğazım düğümlendi, son bölümse eğer Berserk'e yakışan bir final oldu.
Problem çok detaylı bir manga olduğu için iyi animesi yapılamaması ama ilk animeyi yapanlar işi kotarmışlardı lakin sonra kukla şovu izledik, gerçi ben izlemedim.Cidden tam anime yapmalık kıvamda seri. Yeni mangaka falan girmesinler o işe saygı da dolayı. Kısa bir şekilde seri sonunu görelim
Hacım ne detayı yav. Uyarlama film yapılmıyor ki. Bölümü alıp animeye çevireceksin. Miura'nın yaptığı gibi her noktayı da çizmene de gerek yok, renkli bir materyal yapıyorsun zaten. Berserk animesinin doğru düzgün yapılamamış olması saçmalık bence. Son animede cgiı kim bulaştırdı ise yatacak yeri yok.Problem çok detaylı bir manga olduğu için iyi animesi yapılamaması ama ilk animeyi yapanlar işi kotarmışlardı lakin sonra kukla şovu izledik, gerçi ben izlemedim.
Yapamıyolar ama işte o son anime ise daha önceden kula şovu gibi bir waifu animesi yapan bi yönetmene verilmiş. Zaten cgida kukla şovuna benziyor bayada bi detayı azaltmışlar. Ben bilgisayar oyununun sinamatiklerini gördüm 100 kat iyiydi, japonyada ağır bir eleştirmeme kültürü olmasıda böyle işlerin ortaya çıkmasına etki esiyor heralde. Bana kalsa eski usul çizgi-film en iyisi ama o da çok pahalıya geliyor heralde. Tabi dvd felan almayan bizlerinde bu kalite düşüşünde payı yok değil.Hacım ne detayı yav. Uyarlama film yapılmıyor ki. Bölümü alıp animeye çevireceksin. Miura'nın yaptığı gibi her noktayı da çizmene de gerek yok, renkli bir materyal yapıyorsun zaten. Berserk animesinin doğru düzgün yapılamamış olması saçmalık bence. Son animede cgiı kim bulaştırdı ise yatacak yeri yok.
İlk animeyi yapan kuruluş yapsın gerekirse o çizimlerle tüm senaryoyu izlerimProblem çok detaylı bir manga olduğu için iyi animesi yapılamaması ama ilk animeyi yapanlar işi kotarmışlardı lakin sonra kukla şovu izledik, gerçi ben izlemedim.
O iyiydi tabi savaş sahnelerini büyük resimlerle ve müzikle titral şekilde yapıp ara bir çözüm bulmuşlardı. Ne yazıkki yeni yapımcılar fena çuvalladı.İlk animeyi yapan kuruluş yapsın gerekirse o çizimlerle tüm senaryoyu izlerim