Ben kılıcımı yeni kuşaklara devrettim artık bu eller daha fazla can almak istemezİşin gücün yoksa gel yap şu dandik bölümü
Ben kılıcımı yeni kuşaklara devrettim artık bu eller daha fazla can almak istemezİşin gücün yoksa gel yap şu dandik bölümü
Bu herif az da olsa çiziyor ve seri beklentilerimizi karşılamasa bile bir sona sahip olacak. HxH gibi olmadığına şükredelim.Çeivirisi ayrı kanser editlemesi ayrı kanser bir manga ölmeden sonunu görbilsek iyi olacak, beklenilen epiklikte bir şey yapamıyacak miura o yüzden bu kadar sündürüyor seriyi insanlar yılsında elime yüzüme bulaştırmayayım diye.Serinin dünyasına ve olaylara bakarak normalde bence seri gatts'ın ölümü ve tanrı elinin üyelerinin düşmesiyle birlikte sonlanacaktı fakat öyle beklenti oluştuku bu karardan vazgeçmiş ya da üzerinde değişiklikler yapmış olabilir aksi halde kayıp bölüm olarak geçen ''83.bölüm cehennem'in tanrısı'' kısmını seri'den çıkarmazdı diye düşünüyorum
Smoker-san ; küfür ede ede çevirdiğin nadir bölümlerdendir son bölüm.Çevirisi bitti, editleniyor şu an. Bu geceye çıkar sanırım.
Öyle oldu biraz.Smoker-san ; küfür ede ede çevirdiğin nadir bölümlerdendir son bölüm.
Ne oldu Kara kılıcını saplamasın mı Guts!!
Saplasın saplasın da ayıp oluyo...Ne oldu Kara kılıcını saplamasın mı Guts!!
Yakında be yiğidim. Bayağıdır adadayız. Ada baskın yer ve olaylar gelişirSaplasın saplasın da ayıp oluyo...
Olaylar gelişmesin artık, sevişsin!Yakında be yiğidim. Bayağıdır adadayız. Ada baskın yer ve olaylar gelişir