Xatırlayamadım:////Klipat daha çok hoşuma gitmişti benim. Hangi arcın sonundaydı la o?
Muadillerine sormak lazım.............
Xatırlayamadım:////Klipat daha çok hoşuma gitmişti benim. Hangi arcın sonundaydı la o?
Adını hatırlayamamıştım hatunun Slan vardı ya, God Hands'daki Guts'ı kukusuna alıyordu. Onun olduğu kısımlar fenaydı.Xatırlayamadım:////
Muadillerine sormak lazım.............
O bölümleri hatırladım:d Okurken bir şey* olmuştum............Adını hatırlayamamıştım hatunun Slan vardı ya, God Hands'daki Guts'ı kukusuna alıyordu. Onun olduğu kısımlar fenaydı.
Böyle ilkel bir korkusu da vardı lan ben de dediğin şeyin o versiyonun lan sevmeseler bari moduna geçmiştim.O bölümleri hatırladım:d Okurken bir şey* olmuştum............
Gutsın veledin bedeni ele geçirdi griffith o yüzden bundan acayip drama çıkacak bence.Bu adamın yüzü gülsün sonunda :/ Ama Miura'ya da pek güvenemiyorum.
Ben baya sevmiştim o arkı hem sonra at biraderin arkı var .Kayıp Çocuklar Arkı kadar boş bir ark daha zor gelir manga dünyasına. Seriyi bırakacaktım o bölümlerde, ama sonuna kadar okuma sözüm var diye devam ettim.
Fairy Tail olmak zorundaydı değil mi? AklasdkljasdkljasdGerçekten şu çöp seriyi nasıl okuyorsunuz....
Siteye darbe ypamanın zamanı geldi de geçmişKayıp Çocuklar Arkı kadar boş bir ark daha zor gelir manga dünyasına. Seriyi bırakacaktım o bölümlerde, ama sonuna kadar okuma sözüm var diye devam ettim.