O malum olaydan önce hamile değil miydi zaten?Yıvrım dediği bile Griff'in olabilir şimdi... Miura yerinde olsam yapardım.
O malum olaydan önce hamile değil miydi zaten?Yıvrım dediği bile Griff'in olabilir şimdi... Miura yerinde olsam yapardım.
Öyleydi doğru dedin. Hatta dereye düşmüşlerdi.O malum olaydan önce hamile değil miydi zaten?
Guts ve Griffith'in ortak çocuğu galiba Casca'nın doğurduğu. Ben öyle hatırlıyorum.O malum olaydan önce hamile değil miydi zaten?
Göz kırparak yapabiliyorsa Adam Adama ekibindeki barzo gibi orası ayrı tabi. :dÖyleydi doğru dedin. Hatta dereye düşmüşlerdi.
Ama Griff femto olduğundan yolunu bulur isterse
Griff'in deforme ediyor olması lazım. Ben öyle düşündüm olayı hep.Guts ve Griffith'in ortak çocuğu galiba Casca'nın doğurduğu. Ben öyle hatırlıyorum.
Evet doğru. Griffith'in spermleri bozuyor çocuğu. O yüzden ikisinin de çocuğu sayılabilir.Griff'in deforme ediyor olması lazım. Ben öyle düşündüm olayı hep.
Saymamak daha çok işime geliyor. Griff'in şerefsizliği artıyor gözümde. :dEvet doğru. Griffith'in spermleri bozuyor çocuğu. O yüzden ikisinin de çocuğu sayılabilir.
Biraz fantastik bir olay. Miura'nın ilginçliklerinden biri.Saymamak daha çok işime geliyor. Griff'in şerefsizliği artıyor gözümde. :d
Mutlu aile tablosuSaymamak daha çok işime geliyor. Griff'in şerefsizliği artıyor gözümde. :d
Var ama o daha embriyo iken oluyordu galiba. Burada embriyo evresemi geçmiş olması lazım.Mutlu aile tablosu
Gerçek hayatta vardı galiba böyle bir şey