Aşkı da ona doğru koşmadan önce elbise seçiyordu son bölüm.Grifith şu an ilk ve tek aşkına doğru koşmak ile meşgul.
İyisi mi Rickert'in maceralarına geçelim.
Aşkı da ona doğru koşmadan önce elbise seçiyordu son bölüm.Grifith şu an ilk ve tek aşkına doğru koşmak ile meşgul.
Şu manganın sonunu görelim başka bir dileğim yok. Artık iyi olur kötü olur ona bile takılmamaya başladım. İnsan bir noktadan sonra Berserk'in devamlılığı konusunda duygusal olarak ruhsuzlaşmaya başlıyor.Bir gün bu konuda Kentaro Miura öldü yazılacak diye korkanlar derneğine bağış topluyorum. Ömrümüzden ömür yedi adam
Görünüşe göre öyle.Bu kadar kişi varken sorayım Berserk'i sadece çıktıkça okuyorum da bu iyilerin tanrısı falan yok mu? 5 tane şeytan tanrı ve zibilyon tane havariye karşılık 3-5 büyücüyle bir iskelet mi var?
Hayır. Bunlar var, tabi kesin değil.Bu kadar kişi varken sorayım Berserk'i sadece çıktıkça okuyorum da bu iyilerin tanrısı falan yok mu? 5 tane şeytan tanrı ve zibilyon tane havariye karşılık 3-5 büyücüyle bir iskelet mi var?
4 başmelekten esinlenmiş ama acaba Griffith gibi Guts'a da seçilme olayı olur mu?Hayır. Bunlar var, tabi kesin değil.
Four Kings of the World
The Four Kings of the World are a powerful group of four guardian angels (or spirits) that dwell deep within the Astral World. These beings govern over land, sea, sky and fire and act as benevolent figures who love and protect humans. They are documented as the four cardinal guardian angels in...berserk.fandom.com
Belki olur. Yanlış hatırlamıyorsam Qlipoth'un köklerinde kötücül varlıklar varken yukarısı tam aydınlık taraftı. Seriye bakmak gerek bir ara bu detyalar için.4 başmelekten esinlenmiş ama acaba Griffith gibi Guts'a da seçilme olayı olur mu?