Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Berserk - Teşekkürler Kentaro Miura

Jill fantazi mangalarının gördüğü en iyi kadın karakter olabilir, absürt bir evrende geçmesine rağmen bu kadar gerçek hissettiren, bu kadar organik gelişen başka bir karakter hatırlamıyorum ben. Dur lan kadın da olsun diye konulmamış tek XX yan karakter de olabilir capon kültüründe kljasdkljasdkl.
https://manga4life.com/read-online/Berserk-chapter-117-index-2.html
Şu bölüm bir şaheserdir...
Benim bu seride asıl anlamadığım şey, ilk 200 bölüm neredeyse 2 haftada bir çıkmış, kalite ortada, bir insan nasıl daha çok zaman harcayıp böyle sıçışa geçer? Vagabond mesela, 100.cü bölümlerden sonra aylık 20 sayfa vermeye başladıktan sonra kalibresini 2 arttırmış bir seri, peki neden Miura, neden sıçıp batırdın böyle? Baskı ve stres mi lazım kaliteni devam ettirebilmen için?
Cidden güzel bölüm. sırf Jiji açısından da değil Guts'ın da bir çok yönü gözüküyor bu bölümde. jiji'ye verdiği ders çok güzel.

Miura bu zamanlar yumuşuyor ama seride bu hikayede gayet hoş.

https://manga4life.com/read-online/Berserk-chapter-330-index-2.html

Cidden güzel bölüm. sırf Jiji açısından da değil Guts'ın da bir çok yönü gözüküyor bu bölümde. jiji'ye verdiği ders çok güzel.

Miura bu zamanlar yumuşuyor ama seride bu hikayede gayet hoş.

https://manga4life.com/read-online/Berserk-chapter-330-index-2.html
Millet "yumuşama"sına çok kızıyor da, serinin başları da gayet "yumuşak" bir seriydi 5. volume'den sonra. Eskiden 1 bölümde karakterleri konuşturmadan anlattığını, şu an 5 bölümde anlatamıyor. Net kalite düşüşü var hem çizim hem yazarlık açısından.
330. bölüm eskiden yazmak isteyip o anki arca uyarlayamadığı için yazamadığı bir hikayeyi anlatıyor, eskilerin esintisi ondandır...
Şu bir karenin verdiğini bir bölümde zor veriyor şu anda:

Guts'ın bebeliğinden, tutulmanın bitişinden sonra tek başına yolculuğa çıkmaya karar verdiği ana kadar olan süreç benim gözümde Berserk'in zirvesidir. Okumaya doyamıyorum zaten genel olarak Berserk'e doyamıyorum şükür ki en azından 35 cilt var elimizde.

Vay be, biz zamanında neler okumuşuz, hangi çizimleri görmüşüz? Nereye düştük lan biz?

:of::of::of:

Ben yumuşamadan ziyade o arcta işlediği temadan kaynaklı değişiklikler yaptığını düşünüyorum.
Guts tarafının hikayesi elf diyarında devam ettiği için mecburen temayı daha rahatlatıcı ve huzur verici şekilde çiziyor. Keza aynı şekilde Griffith tarafı da beyaz şahine dönüşüm gerçekleştikten sonra daha soft bir havaya sahip. Olaylar geliştikçe eski dark fantasy tarzına devam edilecek düşüncesindeyim. Ganishkanın olduğu bölümlerde manganın karanlık ruhu ilk zamanlarında ki gibi hissettiriyordu tayfa elf diyarına geldiğinde bambaşka mistik bir havaya büründü.

Ben yumuşamadan ziyade o arcta işlediği temadan kaynaklı değişiklikler yaptığını düşünüyorum.
Guts tarafının hikayesi elf diyarında devam ettiği için mecburen temayı daha rahatlatıcı ve huzur verici şekilde çiziyor. Keza aynı şekilde Griffith tarafı da beyaz şahine dönüşüm gerçekleştikten sonra daha soft bir havaya sahip. Olaylar geliştikçe eski dark fantasy tarzına devam edilecek düşüncesindeyim. Ganishkanın olduğu bölümlerde manganın karanlık ruhu ilk zamanlarında ki gibi hissettiriyordu tayfa elf diyarına geldiğinde bambaşka mistik bir havaya büründü.
O eski havayı 20 sene sonra tekrar alırız o zaman :D

Yazın bir kenara; Yeni Peri Kralı Fernese, Ruh Kralı Guts, Büyü Kralı da küçük büyücü kız(ismi neydi la bunun :D) olacak.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık